Wo2-safin Avatar

Wo2-safin

Laatste reviews

We Were Soldiers(2002)

"...De Amerikanen hebben dan wel meer doden gemaakt van hun vijand in de oorlog, maar in deze film ging het een beetje te ver. Aan het eind word gezecht..."

Rocky Balboa(2006)

"...Ik heb de film in de bioscoop gezien en vind het niet de moeite om hem op dvd te kopen. De film is zelf wel mooi en ook een mooie afsluiting voor..."

Laatste reacties

"...Over welke oorlog gaat het? :P..."
In the Army Now
"...[quote=Wo2-safin]Ik bedoel ermee: Zijn vader was tog een ''illegale'' nazi? Daarmee bedoel ik dat hij bij de SS in Oostenrijk lange tijd niet bekend was.. Hij was echter wel een SS-officier, maar als he SS- oficier bent geweest ben je nog geen nazi......"
Rocky Balboa
"...[quote=Darthmar]Niet-Duitsers kunnen ook Nazi's zijn geweest immers was Hitler ook een Oostenrijker. Daarnaast hoorde Oostenrijk ooit tot wat nu Duitsland heet. Alleen voor politieke redenen werd Oostenrijk buiten de Duitse eenwording van 1872 gehoud......"
Rocky Balboa
"...[quote=Dukat]Yep, volgens mij gaat dit een hit worden in Amerika. Ik hoop ook in de rest van de wereld (dat gun ik Sly wel, itt de kwal van een Schwarzenegger met zijn nazi-ouders, oom en stiefvader).[/quote] Nazi-ouders? Volgens mij was alleen de......"
Rocky Balboa
"...Ze hebben in deze film de ''typische Engelse humor'' zeker verbeterd! De eerste films van M. Bean waren één keer of twéé keer lijk om te kijken, daarna lag ik er zelf niet zo erg meer om.. Deze film is zeker de moeite waard!..."
Mr. Bean's Holiday

laatste ratings

Wo2-safin heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Wo2-safin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.