Bongwater Avatar

Bongwater

Laatste reviews

The Prince and the Showgirl(1957)

"...Wat een combinatie ! Een Shakespeare en theateracteur als Olivier met een ongeleid projectiel als Marilyn. Het is dan op de set meermaals tot..."

The King(2005)

"...Ach, je weet hoe dat gaat, voor veel kinderen is de PC een leuk speelgoedje waar je op knopjes kan drukken. Het IMDb-cijfer is overigens ook niet..."

Appartement, L'(1996)

"...Beslist geen makkelijke film. Het verhaal van de drie koppels loopt door elkaar in verleden, heden en toekomst, is erg snel gemonteerd en zelfs de..."

Broken Flowers(2005)

"...Oh, wat een parel is dit ! Bill Murray in een rol met weinig tekst en je merkt dat hij moeite heeft met zijn mond te houden en niet de paljas te..."

Confessions of a Dangerous Mind(2002)

"...Geslaagd regiedebuut van George Clooney waarin hij treffend de sfeer van de jaren '60 oproept. Compleet met split-screens, sepia beelden en een..."

Laatste reacties

"...Ik loop ook niet zo hoog op met het origineel, maar pas toen ik deze remake helemaal uitgekeken had wist ik wat er mis mee was: de muziek spoort niet. Met een uur lang een dreigende noot op een contrabas aan te strijken creëer je nog geen spanning......."
Loft
"...Verrassende plotwendingen in een sterk verhaal met een heerlijke Eric Corton in de rol van John, een popmuzikant op z'n retour...."
Laptop
"...Verrassend goed en een glansrol voor Muriel Robin! Het geeft een goed beeld van de verrechtsing in Frankrijk en de problemen met migranten. En waar ik nog het meest van geniet is dat TV5, samen met de BBC en de beide Belgische zenders nog films pro......"
Marie-Line
"...Vergis je niet... in tegenstelling tot de Amerikaanse remake is dit bloedstollend spannend tot de laatste seconde. Mis het niet!..."
Nattevagten
"...Vlaamse versie met de commentaarstem van Urbanus...."
March Of The Penguins

laatste ratings

watchlist

Bongwater heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.