WiXX Avatar

WiXX

Laatste reviews

WiXX heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Banned]Sorry maar ik walg van deze film. Er word gelachen met iets wat totaal niet grappig is en je word er ongemakkelijk van.[/quote] Dan heb je de boodschap erachter niet begrepen...."
La vita è bella
"...Vind dat de review niet vermeld dat het uitmaakt welke versie je kijkt. Er zijn namelijk 2 eindes. 1 daarvan is erg sterk, de ander erg hollywood en dus zwak...."
1408
"...[quote=shateandar]Ik vraag me altijd af hoe mensen dat redeneren, horen bepaalde films bij bepaalde dagen? Als een film slecht is, moet ik die dan op een woensdag kijken, komen er op zaterdag alleen maar hele goeie films? :)[/quote] Komt van z......"
Chaos
"...[quote=chuz]Schizofrenie overwinnen ? Over het algemeen is het een behoorlijke spelbreker hoor. Weinig glorie aan te behalen, Positief denken ? your streets away from where it gets the toughest ! Maar goed ik ben benieuwd. Ik ben alleen een beetje al......"
A Beautiful Mind
"...[quote=Whatever]In de film is Sheen geen astroloog, maar astronoom. Ik zag hem in ieder geval geen horoscopen maken.[/quote] Hij is astroloog in de weekenden om wat bij te verdienen...."
The Arrival

laatste ratings

WiXX heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

WiXX heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.