WiXX Avatar

WiXX

Laatste reviews

WiXX heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Toen deeltje 1 uitkwam vond ik hem nogal tegenvallen. Later met veel wiet en hash was het een film die best grappig is :P..."
Toch nog hoop voor Zoolander 2?
"...[quote=Decepticon]Sorry hoor Tako, maar dit nieuws is echt al dik 2 of 3 maand oud! Dat dit nu pas geplaatst wordt. Heeft Filmtotaal ook nog niet geplaatst dat er veel doden gaan vallen en dat als er iemand, mens of robot dood gaat, dood blijft en n......"
Transformers 3 wordt 'donkerder'
"...Ik heb deze film in de bios in Emmen gezien (kom zelf uit Eindhoven). Viel me op dat ik de enigste was die lachte op het begin toen die gast chinees had gehaald op haar verjaardag. Blijkbaar is dat normaal in dat deel van het land. Misschien heeft de......"
Going the Distance
"...Niemand die zich realiseert dat New Orleans een stad is in heropbouw en nodig werk nodig heeft voor zijn inwoners? Denk dat ze voor New Orleans kiezen omdat het goedkoop is. Heeft weinig te maken met de villain die ze willen. Vergeet niet dat Nolan d......"
Opmerkelijk villain gerucht derde Batman
"...[quote=Rich Art]Nolan zal daar vast op een creatieve manier mee omgaan.[/quote] Nolan heeft al laten weten nooit gebruik te zullen gaan maken van Robin of onrealistische villains zoals The Pinguin. Batgirl kan het ook vergeten...."
Eerste nieuwe casting Batman 3 een feit!

laatste ratings

WiXX heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

WiXX heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.