WiXX Avatar

WiXX

reacties

  • [quote=Banned]Sorry maar ik walg van deze film. Er word gelachen met iets wat totaal niet grappig is en je word er ongemakkelijk van.[/quote] Dan heb je de boodschap erachter niet begrepen.

    als reactie op de film La vita è bella

  • Vind dat de review niet vermeld dat het uitmaakt welke versie je kijkt. Er zijn namelijk 2 eindes. 1 daarvan is erg sterk, de ander erg hollywood en dus zwak.

    als reactie op de film 1408

  • [quote=shateandar]Ik vraag me altijd af hoe mensen dat redeneren, horen bepaalde films bij bepaalde dagen? Als een film slecht is, moet ik die dan op een woensdag kijken, komen er op zaterdag alleen maar hele goeie films? :)[/quote] Komt van zaterdagavond film, sommige mensen begrijpen niet dat je dan eigenlijk bedoelt dat je je naar de tering moet zuipen en dat hij dan goed te doen is. Misschien begrijp ik niet dat je je op dinsdag plat moet spuiten met heroine.

    als reactie op de film Chaos

  • [quote=chuz]Schizofrenie overwinnen ? Over het algemeen is het een behoorlijke spelbreker hoor. Weinig glorie aan te behalen, Positief denken ? your streets away from where it gets the toughest ! Maar goed ik ben benieuwd. Ik ben alleen een beetje allergies voor die helden vereering alsof iedereen met een bepaalde ziekte in staat moet zijn iets buitengewoons te doen.[/quote] Hij is juist iemand geweest die in staat was tot iets buitengewoons ondanks zijn ziekte. Edit: En bijna elke grote geleerde is een klootzak, dit omdat de hersenhelft die ze nodig hebben voor wiskundige dingen zo erg gestimuleerd en goed gebruikt wordt, dat de ander verwaarloosd wordt. Laat daar nu net de sociale interactie zitten. Het word in deze film trouwens een paar keer vermeld dat hij dr erg slecht in is. Dat je filmtechnisch dit niet overal in laat blijken is omdat je toch van een karakter moet gaan houden als publiek anders is het niet interessant om naar te kijken. Ik vind het een zeer goede film en ondanks dat ik de plottwist al ken blijf ik hem kijken.

    als reactie op de film A Beautiful Mind

  • [quote=Whatever]In de film is Sheen geen astroloog, maar astronoom. Ik zag hem in ieder geval geen horoscopen maken.[/quote] Hij is astroloog in de weekenden om wat bij te verdienen.

    als reactie op de film The Arrival