Sandvink Avatar

Sandvink

reacties

  • [quote=Thiver]Eerder kinderachtig. Natuurlijk gaan die films over lopen: dat is exact wat een reis is. Als de achternaam van deze olijke grappenmaker nu nog Kubrick of Coppola was had hij recht van spreken gehad, maar de films van Smith hebben de diepgang van een plakje kaas en een verhaallijn waar ik mijn was niet aan op durf te hangen.[/quote] Ik snap niet dat je hier zo'n aanstoot aanneemt. Het gaat om de humor, tenslotte Kevin Smith heeft zelf ooit zelf al gezegd dat hij geen diepgaande films maakt. Verder zei hij ooit ook geen fans aan te trekken zoals coppola dat heeft omdat hij niet dat soort films maakt. Maar anderzijds maakt hij hele leuke films die door een grote schare fans gewaardeerd wordt. Hij heeft naar mijn mening een hele leuke humor. Elke film kun je wel op een zeer makkelijke manier analyseren maar houdt wel in dat het ook grappig kan zijn.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

  • Tommy Boy blijft de leukste van Chris Farley. Deze black sheep gaat nog wel. Wel jammer dat hij zo vroeg is doodgegaan, want dat wilde gedoe van hem was toch wel leuk.

    als reactie op de film Black Sheep

  • [url=http://nl.youtube.com/watch?v=mKg4W_mPUDI]Kevin Smith[/url] Deze blijft hilarisch.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

  • Het is goed meningen te geven, maar niet automatisch elke mening die niet bij je past af te doen door te zeggen dat mensen geen smaak hebben (Otmeister).

    als reactie op de film The Green Mile

  • Een nog jonge Ethan Hawke en Robin Williams (die laatste hoort tot één van mijn favoriete acteurs). De film is leuk om eens gezien te hebben.

    als reactie op de film Dead Poets Society

  • Het is een matige film. Niet echt een superverhaal waarmee men uit de voeten zou kunnen. Echt storend vond ik hem ook niet, maar niet dat ik hem nog enkele keren hoef te zien. Het eerste deel was vele malen beter.

    als reactie op de film Hollow Man II

  • Elke keer als je zapt blijf je bij deze film hangen. Meeslepend verhaal vol leuke karakters gespeeld door goede acteurs. Erg mooi verfilmd en je kunt hem blijven kijken zonder dat hij gaat vervelen.

    als reactie op de film The Green Mile

  • Stephen King speelt in bijna al zijn verfilmingen een kleine rol. Altijd wel leuk om even te kijken waar hij zich nu weer bevind net als bij Alfred Hitchcock.

    als reactie op de film Thinner

  • Heerlijke film in een leuk verhaaltje met een fantastische cast. Stallone en Russel die geweldig samen zijn. Veel leuke One liners. Brion James die altijd weer de slechterik speelt. Robert Z'Dar met zijn onmisbare grote kin als Conan. Niet te serieus nemen en lekker kijken zodat je weer eens kan lachen.

    als reactie op de film Tango & Cash

  • Toffe film. Leuke cast in een leuk verhaaltje. Alleen natuurlijk niet te serieus gaan nemen. Open mind, biertje en een zak nootjes en kijken....

    als reactie op de film The Core

  • De film is best grappig. Je moet er alleen niet teveel van verwachten. Crowe met zijn [spoiler]concert met gillende mensen en ook zijn drang naar aandacht[/spoiler] vond ik zelf erg grappig. Zeker met zo'n paars pak aan.

    als reactie op de film Virtuosity

  • Erg leuke film die van mij best 7 punten gehad mog hebben. Erg leuke cast in een verhaal dat nooit saai wordt. Bacon blijft in mijn optiek een fantastiche acteur. Hollowman II is dusdanig slecht dat je hem zelfs gratis kan kijken op het internet omdat er geen rechten meer aan verbonden zijn.

    als reactie op de film Hollow Man

  • Geen supertopfilm, maar zekers de moeite waard. Persoonlijk vind ik hem geregeld nog wat humor hebben.

    als reactie op de film Virus

  • [quote=lgonggr]Ik vond deze film hard tegenvallen. Na een uur van dat slome gedoe boeide me het ook niet meer wie nou de dader was.[/quote] Je bent niet de enige. De film is zo supersaai in elkaar geflantst. Fijn dat zoveel mensen de film kunnen waarderen, maar ik zie het niet wat de film zo goed maakt.

    als reactie op de film Mystic River

  • Ach....Het is best een leuk filmpje om eens gezien te hebben. Niet teveel nadenken over het verhaal, want het is zo'n 13 in een dozijn verhaal. Gewoon wat chips en drankje en rustig kijken.

    als reactie op de film Best of the Best 2

  • Inderdaad één van de mindere van alle delen, maar desalniettemin toch erg leuk. één van mijn favoriete: [url=http://nl.youtube.com/watch?v=Uo7ypq9Gv24]KKK[/url]

    als reactie op de film Scary Movie 3

  • [quote=Squeekz]Moest dat nou?[/quote] [quote=IMDB] In a recent interview for Channel 5 (UK) she said that having plastic surgery to her nose was the worst mistake she had ever made. This was because she was no longer recognizable as the girl from the film Dirty Dancing (1987), just somebody who looked a bit like her.[/quote] Het was dus inderdaad niet nodig om het nog eens te melden. On topic: Leuke muziek. Echter is het verhaal (in mijn optiek) meer voor tienermeisjes die toen nog voor zoiets als Patrick Swayze gingen. Nu misschien heeft het voor hen een nostalgisch gehalte.

    als reactie op de film Dirty Dancing

  • Matige film. Niet super slecht, maar ook niet echt één waarvan je dubbel ligt. Echter zorgt Rob Schneider voor een leuke toevoeging aan de film.

    als reactie op de film 50 First Dates

  • Dit blijft een topfilm. Vele malen beter dan deel 2, maar ik blijf benieuwd naar de nieuwe (Maurder) die nog uit gaat komen.

    als reactie op de film Starship Troopers

  • Dit blijft één van mijn meest favoriete films.

    als reactie op de film Phenomenon

  • Leuk actiefilmpje. Goede cast in een film met mooie beelden (en hiermee bedoel ik niet alleen Alba). Goed om weer eens te kijken.

    als reactie op de film Into the Blue

  • Als je één film van Steven Seagal hebt gezien, heb je ze allemaal gezien. Die gast heeft maar 1 manier van acteren.

    als reactie op de film The Glimmer Man

  • Erg leuke film waarvan ik nog wel eens een tweede deel verwacht.

    als reactie op de film Silent Hill