Biff Tannen Avatar

Biff Tannen

Laatste reviews

Cop Land(1997)

"...Ik word echt moe van mensen die zeggen dat Stallone geen goede acteur is, kijk dan eens deze film, of Rocky 1 en 6, of First Blood de allereerste..."

I, Robot(2004)

"...Ooit een tijdje geleden gezien, een redelijk toffe Will Smith film. Waar ik me alleen wel heel erg aan stoorden weet ik mij nog te herinneren was de..."

Die Hard(1988)

"...Dit is één van mijn favorietste films, en zeker één van de beste aktie films ooit. Bruce Willis was hier gewoon echt cool, en ik raad deze film zeker..."

United 93(2006)

"...Ik weet nog wel dat toen ik deze film in de bios keek op het einde helemaal stil was.... Ondanks dat je het einde al wist. En het shaky cam effect..."

Heat(1995)

"...Inderdaad, één van de vetste shoot outs ooit inderdaad. Maar check ook gewoon hoe Val Kilmer in die scene zijn gun herlaad, zó vet en stoer! En in..."

Laatste reacties

"...In deze crappy kwaliteit is het natuurlijk moeilijk om de pure awesomeness van deze film te beoordelen, maar ik heb er wel vertrouwen in. Ik bedoel van de regisseur van Layer Cake; dan weet je dat het wel snor zit. Hopelijk is dit ook weer een toffe......"
Keiharde én supersnelle Kick-Ass trailer
"...Hé! michael jackson is geen pedo hé! hij is er ook nooit voor veroordeeld. en iemand die zulke muziek maakte mag van mij wel verafgod worden. anyway; ik ben wel benieuwd naar deze "film" hopelijk zien wij een glimps hoe de this is it concerten er uit......"
Michael Jackson film in de maak
"...Waar is die sterrencast te zien dan? Ik bedoel de hoogtijdagen van Sharon Stone en Val Kilmer liggen ook al iets van 15 jaar achter ons... En 50 cent heeft volgens mij nooit hoogtijdagen gekend......"
Sterrencast voor Streets of Blood
"...Het Heineken Bier kwam mij iets TÉ duidelijk in beeld, maar God Damn It wat is Paul Rudd toch een toffe peer!..."
I Love You, Man Red Band clip
"...Wel tof, dat ze zeg maar allemaal terug zijn. Ik ben benieuwd. Deze film komen wel echt zeg maar uit mijn jeugd; en dat weet ik wel te waarderen...."
Nieuwe poster Fast & Furious

laatste ratings

Biff Tannen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Biff Tannen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.