Biff Tannen Avatar

Biff Tannen

Laatste reviews

Cop Land(1997)

"...Ik word echt moe van mensen die zeggen dat Stallone geen goede acteur is, kijk dan eens deze film, of Rocky 1 en 6, of First Blood de allereerste..."

I, Robot(2004)

"...Ooit een tijdje geleden gezien, een redelijk toffe Will Smith film. Waar ik me alleen wel heel erg aan stoorden weet ik mij nog te herinneren was de..."

Die Hard(1988)

"...Dit is één van mijn favorietste films, en zeker één van de beste aktie films ooit. Bruce Willis was hier gewoon echt cool, en ik raad deze film zeker..."

United 93(2006)

"...Ik weet nog wel dat toen ik deze film in de bios keek op het einde helemaal stil was.... Ondanks dat je het einde al wist. En het shaky cam effect..."

Heat(1995)

"...Inderdaad, één van de vetste shoot outs ooit inderdaad. Maar check ook gewoon hoe Val Kilmer in die scene zijn gun herlaad, zó vet en stoer! En in..."

Laatste reacties

"...AMEN! Maar vergeet ook niet zijn White Men Can't Jump tijd, ondanks die belachelijke kleren was Snipes gewoon de Bad Ass MOFO!..."
7 Seconds
"...Vroeger vond ik dit echt een goede film, ik ben benieuwd wat ik er nu van vind!..."
Scream
"...Deze film is echt tof, en inderdaad Cage speelt hier soms koel, maar ook te vaak lachwekkend slecht. Gelukkig niet zo erg als tegenwoordig. Dit was ook in de tijd dat Cage cool was en zijn aktie trilogie maakte (face/off, con air & the rock). En ook......"
Con Air
"...Dankzij deel 4 in iedergeval officieel niet meer de minste Die Hard, al heb ik Die Hard 2 altijd al gewoon tof gevonden en snap ik niet waarom zoveel mensen Die Hard 2 zo slecht vinden. John McClane is nog steeds cool en alle favoriete acteurs zitten......"
Die Hard 2
"...Volgens mij komen Nederlandse films altijd redelijk snel op televisie, en zegt dat niks over de kwalitiet. Volgens mij was de film TBS ook na een maand op tevee ofzo..."
Tiramisu

laatste ratings

Biff Tannen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Biff Tannen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.