Biff Tannen Avatar

Biff Tannen

reacties

  • AMEN! Maar vergeet ook niet zijn White Men Can't Jump tijd, ondanks die belachelijke kleren was Snipes gewoon de Bad Ass MOFO!

    als reactie op de film 7 Seconds

  • Vroeger vond ik dit echt een goede film, ik ben benieuwd wat ik er nu van vind!

    als reactie op de film Scream

  • Deze film is echt tof, en inderdaad Cage speelt hier soms koel, maar ook te vaak lachwekkend slecht. Gelukkig niet zo erg als tegenwoordig. Dit was ook in de tijd dat Cage cool was en zijn aktie trilogie maakte (face/off, con air & the rock). En ook de andere acteurs zijn allemaal goed en de aktie scens zijn cool. Dit is dus zeker wel een aanrader!

    als reactie op de film Con Air

  • Dankzij deel 4 in iedergeval officieel niet meer de minste Die Hard, al heb ik Die Hard 2 altijd al gewoon tof gevonden en snap ik niet waarom zoveel mensen Die Hard 2 zo slecht vinden. John McClane is nog steeds cool en alle favoriete acteurs zitten er ook nog in. Alleen de bad guy is ietjes minder, maar goed deel 2 heeft dan weer de T-1000 als bijrolletje!

    als reactie op de film Die Hard 2

  • Volgens mij komen Nederlandse films altijd redelijk snel op televisie, en zegt dat niks over de kwalitiet. Volgens mij was de film TBS ook na een maand op tevee ofzo

    als reactie op de film Tiramisu

  • Een toffe Stallone film, die zo fout is, dat hij gewoon weer cool wordt. http://www.i-mockery.com/minimocks/cobra/ Ik bedoel lees alleen al dit stuk, en je wilt hem gelijk zien! Ook werd deze film gespoofed in Hot Fuzz!

    als reactie op de film Cobra

  • [quote=shateandar]Leo is in ieder geval een stuk beter geworden sinds z'n begindagen in Titanic :)[/quote] Leo was daarvoor al goed hoor! (bv Romeo&Julliet, Basketball Diaries en What's Eating Gilbert, en zelfs in Titanic was ie goed) Is het soms hip om Leo pas goed te vinden na Titanic?

    als reactie op de film The Man in the Iron Mask

  • Inderdaad van Cruise + Spielberg had ik wel meer verwacht, deze film vond ik behoorlijk tegenvallend. Alleen het geluid van de "aliens" vond ik erg mooi cq memorabel, en elke keer als ik Half-Life 2 weer speel moet ik weer aan deze film denken (en jah ik weet dat hun het ook weer van het boek hebben).

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Jammer dat het echt gebeurt is, maar anders had ik gezegd: Beste film OOIT, Cloverfield eat your heart out! Jammer genoeg is dit echt gebeurt, en is dit een zeer sterke documaintaire. En volgens mij is Robert de Niro de voice over.

    als reactie op de film 9/11

  • Ik vond deze film een beetje tegen vallen. In iedergeval één van Bays minste. Er zit wel een toffe auto achtervolging in, en die vrouw is echt mooi, maar voor de rest vond ik het maar zo/zo

    als reactie op de film The Island

  • Één van de beste. zoniet beste Nederlandse film. Ik zat met een brok in mijn keel te kijken, en dat einde is echt mooi. Ook is de combi humor en drama goed uitgewerkt!

    als reactie op de film Simon

  • [quote=Steve Harwin]Arme jongen! Nog nooit the Godfather gekeken? Dit is wel een leuke film, maar de beste die je ooit hebt gezien? Dat valt ook wel weer mee.[/quote] Want als je the Godfather heb gezien, dan vind je Vanilla Sky in 1x minder goed ofzo??? the Godfather vind ik zo'n overgewaarderde saaie film... Dat in tegenstelling tot Vanilla Sky die naar mijn mening weer ondergewaardeerrd is.... Maar inderdaad, deze film heeft een meesterlijke soundtrack. Het origineel is ook goed. Maar toch zie ik liever een leeg New York op de klanken van Chemical Brothers dan een leeg Madrid.

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • Ik vond dit een verassend goede film! Met een hele mooie soundtrack, en een mooie sfeer! Dankzij deze film heb ik Sigúr Ros ontdekt, wat maken die mooie en sfeervolle muziek!

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • [quote=Museveni]Wesley Snipe for Life! altijd goeie actie films dus deze moet je ook zien !8-)[/quote] helemaal mee eens! Dit is een echte Snipes topper, toen Snipes nog stond voor Cool!

    als reactie op de film Passenger 57

  • [quote=de anomalie]Wat je zegt: een [u]leuke[/u] film. Heeft enkele goede eigenschappen, zoals een goed verhaal (bewerkt door de scenarioschrijvers van 'Alien'), muziek van Jerry Goldsmith en speciale effecten van Rob Bottin (John Carpenter's 'The Thing', 'Legend'). Helaas is hier sprake van overkill; de overdaad aan speciale effecten overschaduwt het verhaal volledig, waardoor het slechts een visueel spektakel blijft en nooit een Blade Runner-achtige klassieker zal worden. Het beste voorbeeld is de douane-scene, waarin Quaid/Hauser het nephoofd af zet: hierbij is zo overduidelijk de constructie van de segmenten te zien dat alle geloofwaardigheid (als die er al was) definitief om zeep is geholpen... Maar de intro-muziek is wel geweldig. Qua entertainment in mijn boekje zeker niet Verhoeven's beste. Daarvoor kan je beter 'Robocop' of 'Hollow Man' kijken.[/quote] Wow! Dan geef je goede punten van kritiek..... En dan noem je Hollow Man als Verhoevens betere..... Deze film vond ik dus wel 10x cooler dan Hollow Man! Want Hollow Man vond ik dus echt een tegenvallende film! Dat kan je over deze film niet zeggen!

    als reactie op de film Total Recall

  • [quote=Roi]Vrij gemiddelde film. Gered dankzij De Niro en de gun-scene.[/quote] Deze film noem jij gemiddeld? Alleen al dankzij De Niro en die gun-scene is hij niet meer gemiddeld!

    als reactie op de film Heat

  • Dit is een hele mooie en goede film. Ook the Green Mile vind ik goed. Ook één van de weinige films waarin ik mij niet stoor aan de voice over van Morgan Freeman. Waarom moet die man tegenwoordig constant een voice over doen in een film!?!?

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • Supertoffe film, met een hele vette Daniel Craig. Toen ik deze film zag voor Casino Royale, was ik er al van overtuigd dat hij een goede James Bond zou neerzetten. Sienna Miller is in deze film ook super knap, en de muziek is ook erg mooi! Vooral dat "klassieke" muziek op het einde.

    als reactie op de film Layer Cake

  • [quote=WoUtoMatiC]Vroeger leefde ze ook in een tijd van moderne, allernieuwste special effects.[/quote] En de special effects van deze film zijn juist nog steeds erg mooi! Deze film is gewoon een klassieker en ik hoop nog steeds stiekum op een vervolg. Als Rambo & Indy kunnen waarom die gasten niet!?

    als reactie op de film Ghostbusters

  • Behalve dat er coole acteurs inzitten vergeet ook niet de toffe soundtrack met dan voornamelijk AudioSlave met Shadow on the Sun! Na deze film had ik zoveel hoop dat Miami Vice net zo goed was, maar wat viel die film tegen!

    als reactie op de film Collateral

  • [quote=Chrischzz]Lekkere melige film.. Verbazend hoeveel "grote" acteurs hier in zit..[/quote] Hahaha ja precies, dat viel mij dus gister ook op! Meestal worden altijd films als Heat, Oceaan 11 enzo genoemd met veel bekende acteurs, maar deze heeft er dus ook heel veel! En een zeer leuke film!

    als reactie op de film Mars Attacks!

  • Redelijk leuke film, en één van de weinige heden daagse films waarin Nicolas Cage nog te pruimen is. De eerste 5 minuten zijn sowieso mooi-knap gemaakt. Maar dat kan je ook op youtube kijken dus hoef je niet perse de film te kijken

    als reactie op de film Lord of War

  • Supervette superhelden film met een supercoole Wesley Snipes en een super vet intro. Maar ook de rest is super en met vaart gefilmd. Ook deel 2 is vet. Alleen deel 3 suckte kneiterhard.

    als reactie op de film Blade

  • Dit vond ik voordat ik Anchorman gezien had de beste komedie film ooit. Deze film is echt gigantisch grappig en naar mijn weten het magnus opus van de gebroeders Farreley!

    als reactie op de film Dumb & Dumber

  • De hele BTTF trilogie vind ik geniaal. Deel 2 is ook echt supergoed, en zelfs beter als deel 1 nog redelijk in je geheugen gegrift zit. Echt zo geniaal bedacht allemaal. Jammer dat Robert Zemeckis nu alleen nog maar saaie 3d animatiefilms maakt... Ik hoop dat hij snel weer een film gaat maken met echte acteurs!

    als reactie op de film Back to the Future Part II

  • Dit vind ik de beste duitse film ooit. Maar goed het aantal Duitse films wat ik gezien heb is toch maar op één leprahand te tellen.

    als reactie op de film Das Experiment

  • Jurrasic Park staat zeker in mijn top 10 van vetste films ooit. Damn wat vond ik deze film vroeger en nu nog steeds spannend en knap gemaakt. De special effects zijn nog steeds mooi, en velen malen mooier dan de King Kong effects. Ook het muziek en de acteurs zijn goed. Deze film moet zeker hoger krijgen dan de 7.7 die het nu heeft. Meer een 9 a 10 me dunkt.

    als reactie op de film Jurassic Park

  • Deel 2 vind ik hevig ondergewaardeerd. Deze film is weliswaar minder dan het eerste deel maar nog steeds zeer goed. Moet meer naar een 7 á 8 al zeg ik het zelf. Want er zitten spannende scenes in en de special effects zijn nog steeds mooi. Jurassic Park 3 daarintegen was dan wel weer erg slecht.

    als reactie op de film The Lost World: Jurassic Park

  • Onwijs toffe film die echt iedereen gezien moet hebben. Ik vond Terminator 3 altijd wel cool, totdat ik ze is een keer achter mekaar keek, en toen viel me pas op hoeveel minder T3 in vergelijking met T2 is. (Al vind ik T3 lang niet zo slecht als iedereen beweert). Terminator 1 daarintegen vond ik een beetje saai de eerste keer. Dus ik vind T2 de beste uit de reeks.

    als reactie op de film Terminator 2

  • Daarnet een half uur van deze film gekeken, maar hij is echt ZEAU slecht. Dane Cooke is niet grappig en Dennis Rodman kan niet acteren

    als reactie op de film Simon Sez

  • Een redelijke goede film (6/10). Theo Maassen acteert geniaal, maar ik stoorde me wel aan het camera werk. of beter gezegd die snelle cuts, leek net of je constant een paar frames misde. Volgens mij was het een stijlkeuze, maar dus geen goede. Van God Los blijft nog steeds de beste film van Kuijpers.

    als reactie op de film TBS

  • Supergoeie film, tevens ook goed geacteerd. Het begin van deze film is ook tof. Zeker wel een 7 waard.

    als reactie op de film Narc

  • Dit vond ik dus ook echt een super film. Maar goed ik ben dan ook fan van 90-ies muziek én Will Ferrell, dan zit je met deze film gebakken! -en sowieso is standaard elke film goed met het nummer What is Love van Haddaway erin- (8/10)

    als reactie op de film A Night at the Roxbury

  • Jammer dat ik deze gemist heb, was er wel benieuwd naar kwam er namelijk achter dat het van dezelde reggiseur is als Blade 1, en dat vind ik één van de betere zoniet beste comic verfilming ooit!

    als reactie op de film The League of Extraordinary Gentlemen

  • Indenependence Day vond ik vroeger echt super tof, tegenwoordig vind ik hem nog steeds vermakelijk, dus ik snap niet waarom mensen deze film slecht vinden. Sowieso is dit het magnus epos van Roland Emmerich, want ik bedoel 10.000 bc was echt zeau slecht!!!!!!

    als reactie op de film Independence Day