Rudebox Avatar

Rudebox

Laatste reviews

Marley & Me(2008)

"...Vond het boek gewoon té lekker om te lezen. En de film, ach hij is niet slecht maar je hebt betere in deze catagorie. Aniston is lekker op dreef,..."

Laatste reacties

"...[quote=maanlander]ik heb hem gezien in de bios, hij is wel leuk alleen er komen veel stukjes uit die heel erg op toy story 2 lijk B-)[/quote] Ik heb dit meer gehoord bij reactie's van de recensie van Toy Story 3. Mag ik vragen welke fragmenten jij......"
Toy Story 3
"...[quote=benjamin]...Misschien wel dé film van 2010.[/quote] Voor mij is dit de film van 2010. Echt een geweldige film..!! Heb zelfs de videogame gekocht voor de Xbox 360. En die is ook geweldig..!! :) 't leven is zo mooi :)..."
Toy Story 3
"...Wat een waardige einde van deze triologie..!! :Y Van begin tot aan het eind heb ik ontzettend genoten. Ik heb alle nieuwsberichten gevolgd die bij deze film hoort, en was bang voor een overkill aan nieuwe personages. Maar jeetje, wat heeft Pixar d......"
Toy Story 3
"...[quote=Masterbrain]de vraag is alleen is het 3D waard of moet kan je het beter zonder 3D bekijken...ehm....twijfel:}[/quote] Nou, ik heb de film in 3D bekeken, en vond dit mooi gedaan. En dat terwijl ik absoluut geen fan ben van 3D. Krijg er alt......"
Toy Story 3
"...YES..!! :E Hier hoopte ik al op. Na het zien van de teasers/trailers begon ik al zo'n ongeloofelijke zin te krijgen. En zeker na het lezen van deze super recensie [goed en inhoudelijke geschreven] heb ik er helemaal zin in. Morgen is het zover......."
Toy Story 3

laatste ratings

8,5
Toy Story 3 (2010)
Toy Story 3 (2010)
3,3
Ed (1996)
Ed (1996)
8,2
Up (2009)
Up (2009)
8,3
Ratatouille (2007)
Ratatouille (2007)

watchlist

Rudebox heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.