liefhebber08 Avatar

liefhebber08

reacties

  • Een mooie film die weet te boeien en die een groot publiek verdient.De film schetst op een integere wijze de dramatische geschiedenis van een wijze vrouw in een roerige tijd.De regisseur weet de vele elementen op een knappe wijze met elkaar te verbinden waarbij het overtuigende acteren van Rachel Weisz de film en het verhaal de juiste emoties geeft.

    als reactie op de film Agora

  • Een sobere film met een overtuigend verhaal en geloofwaardige schets van de "individuele oorlog" van de hoofdpersoon.Knap gemaakt met een uitstekende timing en afwisseling tussen verhaal en actie. Katherine Bigelow bewijst een vakvrouw te zijn.Deze film verdient veel kijkers en waardering.

    als reactie op de film The Hurt Locker

  • Een onwaarschijnlijk macabere en gruwelijke film over menselijke wreedheid, lafheid, sadisme en leugens . De film is integer gemaakt en zeker niet bedoeld om goedkoop te shockeren. Integendeel de gebeurtenissen in het sobere decor zijn realistisch. De film laat een heel deprimerend gevoel achter over wat mensen elkaar aan kunnen doen als ze niet aan elkaar kunnen ontsnappen.Zeker als je beseft dat het op een waar gebeurt verhaal gebaseerd is.

    als reactie op de film Stoic

  • Een lichtvoetig sprookje met veel ironie en zwarte humor over de weg van zelfmoord en een onbereikbare liefde. De spelers zoeken zichzelf in een absurde werkelijkheid die ook na hun verlossende dood weinig verandert.De titel en de beschrijving lijken niet uitnodigend maar de regisseurs en het vlotte spel van de acteus zorgen voor een prettige glimlach bij de kijker.

    als reactie op de film Wristcutters: A Love Story

  • Een stijlvolle film met prima acteerwerk.Geweldige decors en een pakkende en sfeervolle verfilming zorgen ervoor dat het bekende verhaal geen enkele moment stilvalt en ademt naar een tijd van opwindng en wanhoop. Johnny Depp zet Dillinger geloofwaardig en overtuigend neer. Als de echte Dillinger hem zou kunnen zien zou hij tevreden glimlachen en nog een keer gaan kijken.

    als reactie op de film Public Enemies