liefhebber08 Avatar

liefhebber08

Laatste reviews

The Sicilian Girl(2009)

"...Een boeiend portret van een dapper meisje dat een tragische weg koos maar dat goed wist.Ze wordt geloofwaardig neergezet vol temperament en boosheid..."

Eden Lake(2008)

"...Geen slechte film. Maar een prijs verdient hij niet echt. Hij past in de lijn van films Hostel en Reststop. De film laat een onprettig gevoel achter..."

Laatste reacties

"...Een mooie film die weet te boeien en die een groot publiek verdient.De film schetst op een integere wijze de dramatische geschiedenis van een wijze vrouw in een roerige tijd.De regisseur weet de vele elementen op een knappe wijze met elkaar te ver......"
Agora
"...Een sobere film met een overtuigend verhaal en geloofwaardige schets van de "individuele oorlog" van de hoofdpersoon.Knap gemaakt met een uitstekende timing en afwisseling tussen verhaal en actie. Katherine Bigelow bewijst een vakvrouw te zijn.D......"
The Hurt Locker
"...Intens en heel rauw. Heel knap gemaakt. Maoz laat de toeschouwer genadeloos meekijken met de hel die zich binnen en buiten de tank afspeelt. En hij kiest geen partij of neemt een moreel standpunt in. De zintuigen van de kijker worden op scherp geze......"
Lebanon
"...Een onwaarschijnlijk macabere en gruwelijke film over menselijke wreedheid, lafheid, sadisme en leugens . De film is integer gemaakt en zeker niet bedoeld om goedkoop te shockeren. Integendeel de gebeurtenissen in het sobere decor zijn realistisch......."
Stoic
"...Een lichtvoetig sprookje met veel ironie en zwarte humor over de weg van zelfmoord en een onbereikbare liefde. De spelers zoeken zichzelf in een absurde werkelijkheid die ook na hun verlossende dood weinig verandert.De titel en de beschrijving lijke......"
Wristcutters: A Love Story

laatste ratings

7,3
Rundskop (2011)
Rundskop (2011)
6,4
Agora (2009)
Agora (2009)
5,8
Stoic (2009)
Stoic (2009)

watchlist

liefhebber08 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.