bloempietje Avatar

bloempietje

reacties

  • Een uitstekend vervolg van Alien en ook deze film Aliens blijft tijdloos. En ja de Special Effects zijn sculptuur modellen die gemengd zijn met goede CGI.

    als reactie op de film Aliens

  • Deze film is voor het jaartal 1927 een absoluut klassieker, gewoon geniaal. Het knappe werk van Fritz Lang die verfilmde de wereld als een loopband maatschappij van mannelijk en vrouwelijk robots weerspiegeld de wereld van het automatisme dat nu toch grotendeels waarheid is geworden.

    als reactie op de film Metropolis

  • Deze is zeker een van de beste van Damme films. Over de top, ja maar, heerlijk over de top.

    als reactie op de film Hard Target

  • [quote=Otmeister]Nou heb ik toevallig Gymnasium gedaan, maar deze verfilming van het Trojaanse drama is toch wel tenenkrommend slecht. Zelfs als je de anachronismen buiten beschouwing laat, heeft de film een Amerikaanse, ergo non-Europese smaak, die zelfs de slechtste Gymnasiast nauwelijks kan verdragen. Evenzogoed, laat je de fouten buiten beschouwing, en laat je je meesleuren in de Amerikaanse interpretatie van Europese klassiekers ( :( ), dan houd je een aardige actiefilm over. Maar meer ook niet. Dan kijk ik nog liever naar I, Claudius of zelfs als het moet The Storyteller: Greek Myths van Jim Henson. Of nog beter, naar Asterix en Obelix (de tekenfilms). Die geven een accuratere weergave van de Klassieke Oudheid dan bovenstaande film. Zelfs Braad Pit kan de film niet redden.[/quote] Hiermee ben ik het voor een deel mee eens, wel ben ik er geheel mee eens met de recensie van FilmTotaal. Zeer zeker de moeite waard om te kijken als men deze film nog niet heeft gezien.

    als reactie op de film Troy

  • Deze geeft aan dat een film maken van een televisie-serie geen gemakkelijke zaak is en het vertaald zich in de algemene cijfers die teleurstellend zijn. De film geeft geen toegevoegde waarde aan het concept van de tv-serie maar als je er van houdt vanwege de nostalgie zeker het kijken waard.

    als reactie op de film The Dukes of Hazzard

  • [quote=SunChaser]Overigens is dit gewoon An Officier and a Gentleman Light[/quote] Ja precies.

    als reactie op de film The Guardian

  • Een hooguit 5.8 waard het is een film van gemiddelde kwaliteit.

    als reactie op de film Kickboxer

  • [quote=Rorschach]Om Denis Leary maar eens te quoten, "We need a two and a half hour movie about the Doors? Folks, no we don't. I can sum it up for you in five seconds, ok. "I'm drunk. I'm nobody. I'm drunk. I'm famous. I'm drunk. I'm fucking dead." There's the whole movie, ok!?[/quote] Inderdaad hard, maar waar.

    als reactie op de film The Doors

  • [quote=Filmp@ssie]Bespaar jezelf de moeite en de nachtrust, dit is een echte bagger film.[/quote] Geheel mee eens, de lage waardering van de IMDb is terecht.

    als reactie op de film Halloween III: Season of the Witch

  • Drugs zijn dodelijk, een komische film over drugs maken is tragedie.

    als reactie op de film Gridlock'd

  • Met alle respect en ook alle gekheid op een stokje deze film is geheel terecht op een waardering van 3.8 van de IMDB. Zelf waardeer ik het een 3.0.

    als reactie op de film Freddy Got Fingered

  • Deze film is een meesterwerk van een uitzonderlijke klasse.

    als reactie op de film Brazil

  • Historisch gezien het niet helemaal klopt maar dit blijft toch een schitterende film en briljant acteer werk van Cate Blanchett.

    als reactie op de film Elizabeth

  • [quote=breul]deze film heb ik nu 2 keer gezien, en wat een sterk en mooi verhaal erin,ook de tegenspelers van sameul j jackson,spelen geweldig. Zo ontroerend,en zo realistisch vooral in amerika, fantastisch gespeeld pracht verhaal,snap niet dat het cijfer niet hoger ligt. geweldige film.spannend ook.en aangrijpend.dus kijken[/quote] Geheel mee eens, had het zelf niet beter kunnen omschrijven.

    als reactie op de film A Time to Kill

  • [quote=Palumara]Eindelijk weer eens een leuke komedie! Ik kan me eigenlijk nauwelijks voorstellen dat deze film is gemaakt door dezelfde regisseur als van The Crow! Maar het is een zeer verrassende film, niet van dat Hollywood ge-eikel, want daar heb ik toch wel zo'n hekel aan! Nee, Proyas is weer op dreef! Hoewel, ik vond I, Robot toch wel weer iets te Hollywood... Maar Garage Days RULES!!! Leuk geacteerd, gave muziek, erg op 'lache' gemonteerd, te gekke situaties, sublieme karakters, alles aan deze film is gewoon cool! Het is niet zo dat je de hele film lang krom ligt, maar dat hoeft ook niet. Het is gewoon een goeie film! Heel er ondergewaardeerd, want op IMDb scoort ie maar een magere 5,9! Zeer onterecht vind ik. Enfin, oordeel zelf maar.[/quote] Geheel mee eens, de film is gewoon een leuke moderne komedie !!

    als reactie op de film Garage Days

  • Goed miniserie over het beruchte "Bermuda Triangle", ook goed dat het in één deel wordt uitgezonden, komt het geheel beter uit de verf dan het in 2 of 3 delen uit te zenden.

    als reactie op de film The Triangle

  • Uitstekende verfilming over het waargebeurd verhaal over een groep Engelse RAF piloten die een belangrijke dam opblazen in Duitsland tijdens de tweede wereldoorlog en daardoor in het industriële Ruhrgebied onder water zette.

    als reactie op de film The Dam Busters

  • [quote=LuCos]Begin en middenstuk vond ik geweldig. Climax en einde weer minder:) Maar leuk om een keer gezien te hebben op een rustig donkere avond.[/quote] Ja daar ben ik geheel mee eens, niet echt een topper van de Stephen King films.

    als reactie op de film Dreamcatcher

  • Een redelijke remake maar schiet toch tekort in vergelijking met de originele versie, de karakters zijn niet zo goed op elkander ingespeeld, desalniettemin geen onaardige film.

    als reactie op de film Poseidon

  • Deze is zonder meer één van de beste klassiekers in deze genre,en verdient terecht een dikke 9.

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • [quote=SunChaser]Slechte film. paar leuke stukjes maar 90 min Bean die ook nog praat, nee dat is saai.[/quote] Daar ben ik volkomen mee eens het is te veel en te lang om leuk te zijn.

    als reactie op de film Bean

  • Zeer teleurstellend rampenfilm dat constant getuigd van de amateuristische camerawerk en algemene presentatie.

    als reactie op de film 10.5: Apocalypse

  • Deze remake haalt het niet zelfs in de schaduw van de originele versie.

    als reactie op de film The Omen