MovieMind Avatar

MovieMind

Laatste reviews

MovieMind heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[I]Hij heeft alleen zichzelf, een aansteker en een mobiele telefoon en moet binnen 90 minuten een uitweg vinden.[/I] Valt me steeds weer op.... waaroms staat er steeds een aansteker, terwijl het toch duidelijk een zaklamp is.... Anyway.... ben......"
Claustrofobische eerste clip uit Buried
"...[quote=Frapcase]Kijk anders even de trailer, hij heeft een zaklamp [b]en[/b] een aansteker. Ben erg benieuwd naar deze film.[/quote] Dan nog zou er in de aankondiging moeten staan dattie een mobiele telefoon, een zaklamp en een aansteker heeft......"
Claustrofobische eerste clip uit Buried
"...Vahnstad... ik weet niet hoor maar het lijkt me lastig dat er iemand anders op jou account films een rating heeft gegeven. En ik zat na 33 reacties toch eigenlijk te wachten op jou definitie van een 'echte' cinema film... Maar wat ik eigenlijk ze......"
Trailer 'Captain America: Civil War'!
"...Mooie poster! Ik ben wel nieuwsgierig naar de film en het verder verloop van het Star Wars universum. De stok van Rey ziet er wel uit alsof het uiteinde zomaar eens een lightsaber zou kunnen zijn.... :D..."
Officiële filmposter 'Star Wars: The Force Awakens'!
"...Er zal iets moeten gebeuren om het 'op gang' te brengen... voor team Tony zou het natuurlijk erg prettig zijn als dit komt door iemand uit team Steve... Maar denk persoonlijk dat alle doden/ ontploffingen uit de afgelopen films al genoeg aanleiding z......"
Gerucht: Incident dat 'Captain America: Civil War' lanceert onthuld

laatste ratings

7,4
Collateral (2004)
Collateral (2004)
5,9
Hocus Pocus (1993)
Hocus Pocus (1993)
6,0
Transporter 2 (2005)
Transporter 2 (2005)
5,0
Push (2009)
Push (2009)
8,2
Inception (2010)
Inception (2010)

watchlist

MovieMind heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.