leidenaar Avatar

leidenaar

reacties

  • Misschien was deze film te moeilijk te begrijpen voor je. Enne de originele Predator is beter,maar moet ook niet hebben van het sterke verhaal. De Predators zijn jagers en ze halen wezen van allerlei planeten om op te jagen Hup,dat was het verhaal al.

    als reactie op de film Predators

  • [quote=Steve-O]Ik moet gewoon op jou vragen reageren! Spoiler1: [spoiler]Tja, het was in elke film zowat hetzelfde met de preds, ze zeggen maar 1 ding voordat ze dood gaan en dat is BOEM!!!!! Ik vond het ook niet erg dat het er niet in zat, anders zag het er waarschijnlijk erg nep uit. Het was gewoon onnodig dit keer.[/spoiler] Spoiler2: [spoiler]Ook al is dat inderdaad te verwachten, de manier waarop is wat anders[/spoiler]:E Spoiler3: [spoiler]Yup, we're screwed. Maar dat was wel een goeie[/spoiler]:E[spoiler]En trouwens ik zou, buiten hun échte thuisplaneet te zien, wel eens willen zien wat die beesten eten!!!!! Ze hebben niet voor niets zulke kaken nodig denk ik dan...[/spoiler]:} In ieder geval genoeg om naar uit te kijken bij het vervolg:+[/quote] Spoiler 1 heb je gelijk mee,zoals ik al beetje zelf aangaf,maar toch heeft het iets,alsof het erbij hoort,maar hoorde hier niet thuis,als ze maar wel in Predators 2 doen!haha Spoiler 2 snap ik niet helemaal mee wat je bedoeld,want [spoiler] ze overleven toch beiden,das het punt,weten wie overleven,hoe dat gebeurt,tja,maakt niet uit haha [/spoiler] spoiler 3 vind ik toch kijkersbedrog,gaan we binnenkort 30 seconden in een trailer zien dat er niet in zit om mensen te lokken? Ik vond het de meest indrukwekkende scene uit de trailer waarvan ik echt dacht: WOW,tering! En dan zit het er niet in,ik vind dat niet kunnen,en ze hebben het ook express gedaan want deze scene is niet veranderd later,want deze scene is onmogelijk in deze film. En over dat eten,zat er niet op een gegeven moment een Predator te eten van een hart ofzo,ik dacht het wel!

    als reactie op de film Predators

  • Sorry,dubbelpost

    als reactie op de film Halloween II

  • Matig filmpje die zeker niet kan tippen aan deel 1,veel cliche's maar slecht is die zeker niet,best vermakelijk voor een keertje.

    als reactie op de film Vacancy 2: The First Cut

  • Veel te kinderachtig en Carrey-fan ben ik al helemaal niet.

    als reactie op de film The Mask

  • [quote=Filmp@ssie]Geheel mee eens. Zoals al eerder is geschreven klopt de film historisch van geen kant, het waren de Engelsen en niet de Amerikanen die de enigma machine in handen kregen en ook de strategie van de U Boot klopt van geen kant.[/quote] Ja dat weten we inmiddels wel,moet iedereen dat melden hier ofzo??? O+

    als reactie op de film U-571

  • Dit is echt jeugdsentiment voor mij,heb deze zo vaak gekeken. [spoiler]Met die T-rex en toen die die vogel greep,maar die overleefde het wel maar op dat moment als kind,oei,en die lava enzo,erg spannend. Die moeder van platvoet die doodgaat was een moment die me ik niet zal vergeten,was wel een hele zielige film hoor!!![/spoiler]

    als reactie op de film The Land Before Time