leidenaar Avatar

leidenaar

Laatste reviews

Predators(2010)

"...Ik kom net uit de bioscoop en zal mijn mening geven(Ben echt onwijze fan van de 1ste Predator,just so you know) Ik heb het gevoel in veel recensies..."

Halloween II(2009)

"...Tja,ik had veel slechts gehoord over deze film,en dus heeft deze dvd lang stof liggen happen hier maar vannacht werd het toch maar eens tijd. En de..."

Laatste reacties

"...+ 1 Frietgezicht. Ik kijk weleens een pixar film ofzo met mijn kleine en soms vermaakt het mij ook wel maar ik ga niet met mijn vrouw alleen met z’n 2en naar zo’n film. Hahaha. Zap, hoe oud ben jij als ik vragen mag?..."
Hartverwarmende fantheorie 'Ratatouille' blijkt dikke onzin
"...Ik ben toch vooral fan van het tijdreizen waarin de toekomst wel veranderd kan worden...."
Harry Potter-film beïnvloedde verhaallijn 'Avengers: Endgame'!?
"...Zeer vermakelijke film met veel gore,en eindelijk eens een horror-film met goede acteurs en niet tieners die er niks van bakken. Fantastische sfeer,mooie kostuums en een goed verhaal,deze film heeft alles en is een aanradertje om te kijken(zeker mid......"
The Wolfman
"...Ff off-topic : Ik zit vandaag met vrienden al te bespreken om morgen naar Predators te gaan,we lullen er al over,afgesproken,ik bel nog 2 andere gasten,gaan ook mee,en toen ging ik met een vriend net maar ff kijken hoe laat die draait en wat blijkt,h......"
Knight and Day

laatste ratings

leidenaar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

leidenaar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.