leidenaar Avatar

leidenaar

Laatste reviews

Predators(2010)

"...Ik kom net uit de bioscoop en zal mijn mening geven(Ben echt onwijze fan van de 1ste Predator,just so you know) Ik heb het gevoel in veel recensies..."

Halloween II(2009)

"...Tja,ik had veel slechts gehoord over deze film,en dus heeft deze dvd lang stof liggen happen hier maar vannacht werd het toch maar eens tijd. En de..."

Laatste reacties

"...+2 Ang3l, plus dat er bij de reacties ook weinig meer te lachen valt de laatste tijd, geen discussies ook. Saaie bedoening, slechte artikelen. Hou het even voor gezien weer hier, toedeloe...."
X-23 terug in het Marvel Cinematic Universe?
"...Waar ben je het niet over eens. Bekijk het gevecht op youtube. Bane domineert, deelt alleen maar uit. Ja dat nu het masker wel kapot gaat en in het 1ste gevecht niet zit idd wel mee. Thanos had de stenen vernietigd en was verzwakt, liep mank de trap......"
'Marvel-slechterik Thanos komt weer terug'
"...Civilian Supreme, kijk het gevecht even terug. Bane domineert opnieuw en is veel sterker. Het moment dat Batman zijn masker raakt en die losraakt (wat hem enorm veel pijn bezorgt) is wanneer Batman het gevecht overneemt. Je ziet dat Bane de control......"
'Marvel-slechterik Thanos komt weer terug'
"...Spel nooit gespeeld maar heb wel op youtube reacties bekeken van mensen bij het [spoiler]Vader[/spoiler] moment. Leuk om te zien...."
'Star Wars Jedi: Fallen Order' vult gaten tussen 'Rogue One' en 'Revenge of the Sith'
"...Die ‘afstand’ viel mij ook al op tijdens het gevecht tussen Thanos en Iron Man. Kijk 0:30. Thanos slaat Iron Man neer maar vervolgens staat hij een heel eind verderop. [youtube=osSJhXruEzU]..."
Eindstrijd 'Avengers: Endgame' vol fouten

laatste ratings

leidenaar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

leidenaar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.