leidenaar Avatar

leidenaar

Laatste reviews

Predators(2010)

"...Ik kom net uit de bioscoop en zal mijn mening geven(Ben echt onwijze fan van de 1ste Predator,just so you know) Ik heb het gevoel in veel recensies..."

Halloween II(2009)

"...Tja,ik had veel slechts gehoord over deze film,en dus heeft deze dvd lang stof liggen happen hier maar vannacht werd het toch maar eens tijd. En de..."

Laatste reacties

"...Chris ziet er lekker bruut uit dat Primal. Waar te bekijken?..."
Posters met MEGAmonsters uit 'Monster Hunter'
"...Sommigen zijn hier blijkbaar zo jong dat ze een vraag niet eens kunnen begrijpen. The Last Airbender en Dragonball noemen was wel het uiterste. Persoonlijk vind ik Rocky en alle vervolgen(maar die zijn minder geliefd) niks. Ook Apocalypse Now is ni......"
Filmcafé: Welke film vindt iedereen supergoed maar jij hélémaal niets?
"...Centro, op zich toch ook niet zo heel gek. Alsof een gemiddeld kind een boek, docu of programma kijkt uit de jaren 80 etc leest/kijkt. Bij films niet anders. Ik ben een kind uit de jaren 90 en dan keken we ook geen Hitchock films en Cleopatra. Ik wel......"
Filmcafé: Welke film die je als kind te gek vond is nog steeds een favoriet als volwassene?
"...Menig fan laat het derde deel liever links liggen en geniet graag van alleen van de eerste twee films. Dit zegt Bram van FT gebaseerd op de fabeltjeskrant. Fans laten een 3e film die o.a. de oscar voor beste film won links liggen? Wat een onzin. De......"
Opvallend: 'The Godfather Part III' krijgt nieuwe titel!
"...Hyenas, kun jij (of iemand anders die de serie kijkt) mij iets meer vertellen over The Boys? Ik hoor er veel over maar wat voor soort serie is het? Is het echt goed of meer zo’n Agents of Shield serie met slappe karakters, acteurs en verhaallijnen. Z......"
Warner Bros. maakt 'Black': een film waarin alleen zwarte mensen superkrachten hebben

laatste ratings

leidenaar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

leidenaar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.