Blockbuster Avatar

Blockbuster

Laatste reviews

Blockbuster heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Jezus, waar gaat dit over. Straks gaat Usher 22 jaar na dato ook nog klagen dat ie op de [url=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71tU4KIzupL._SL1500_.jpg]Engelse poster van The Faculty[/url] naar de achtergrond is verdrongen en dat zijn......"
Universal in de problemen voor racistische poster 'Couples Retreat'
"...Zonde dat die op een vuilnisbelt lag. Gelukkig is dit stukje filmgeschiedenis gered van de ondergang. Ik verbaas me nog steeds dat mensen denken dat die haai Jaws heet. Zo heet de film. De haai in de film heeft helemaal geen naam. Zou ook wel een be......"
Haai Bruce uit 'Jaws' mag eindelijk met pensioen
"...Geen één film! Ik ga/kijk neutraal zonder verwachtingen naar een film. Kan ik ook niet teleurgesteld worden. Er zijn wel films die sterk starten maar naar mate het einde nadert steeds ongeloofwaardiger of slechter worden (o.a. Indiana Jones IV en Ju......"
Filmcafé: Van welke film had je de hoogste verwachtingen maar was een enorme teleurstelling?
"...Ik vind het er niet uitzien zo overdreven gespierd. Net als Dwayne Johnson in Pain & Gain. Dat het niet meer geloofwaardig is. Of moet dat aantrekkingskracht hebben op vrouwen, zoals dames met dikke opgepompte tieten bij mannen? :-)..."
Foto: Bizar gespierde Chris Hemsworth is klaar voor 'Thor: Love and Thunder'

laatste ratings

6,7
Red Dragon (2002)
Red Dragon (2002)
6,3
Goldie (2019)
Goldie (2019)
3,9
The Snowman (2017)
The Snowman (2017)
3,8
Mother's Day (2016)
Mother's Day (2016)

watchlist

Blockbuster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.