Blockbuster Avatar

Blockbuster

Laatste reviews

Blockbuster heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Off Topic: Final Destination reboot! [img]https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/artikel/4574666/team-saw-maakt-doorstart-final-destination[/img]..."
Volgende twee 'Mission: Impossible'-films in één keer!
"...Gokje deel 5: Baby Geniuses Son Of The Mask Dumb & Dumberer Dragonball Evolution Jaws The Revenge Maar Rollerball, Catwoman, Jack & Jill, Crossroads en Feardotcom mogen ook. Slechte films die ik vermakelijk vond: Barb Wire, Police Academy 7, Speed......"
25 heel slechte films! [deel 4]
"...Ushi rommel? Er zijn wel slechtere NL films (De Zeemeerman). Ushi is gewoon de vrouwelijke versie van Bob de Rooij. Filmpje! van Paul de Leeuw (niet geheel toevallig van dezelfde regisseur) is overigens een guilty pleasure van mij. Heb me destijds ka......"
25 heel slechte films! [deel 2]
"...Ehhh... toen ik Titanic in de bioscoop zag zat er ook een half uur pauze tussen. Anders is het voor velen een te lange zit en de bios wil natuurlijk ook dat er zoveel mogelijk gesnackt en gezopen wordt. Het stond trouwens gewoon in de tv-gids dat HvN......"
SBS6 hakt 'Titanic' in tweeën: kijkers razend!
"...De uitmelk-praktijken van Universal 2.0, na American Pie presents: Band Camp, The Naked Mile, Beta House, The Book Of Love. Straks komen ze ook nog met goedkope dtv-b-films met onbekende namen en wat auto's en daar zetten ze dan F&F presents voor:......"
Opvallende titel voor eerste 'Fast and Furious' spin-off!

laatste ratings

6,4
Ghost (1990)
Ghost (1990)
6,7
Tropic Thunder (2008)
8,4
Moonlight (2016)
Moonlight (2016)
6,5
Space Cowboys (2000)
Space Cowboys (2000)
6,5
Elysium (2013)
Elysium (2013)

watchlist

Blockbuster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.