Blockbuster Avatar

Blockbuster

Laatste reviews

Blockbuster heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Starman natuurlijk! Daar kreeg ie (wederom) een Oscar nominatie voor. Goede tweede is Arlington Road: één van de spannendste thrillers die ik ooit heb gezien. Verdere favorieten: TRON (original), White Squall, The Vanishing (remake van Spoorloos) en......"
De beste film van Jeff Bridges is 'Hell or High Water' en zijn slechtste is...
"...Terminator (Arnie) vs Cyborg (JvD). Was er niet ooit eens eens een Freddy vs Jason vs Chucky in de maak? Zou wel geinig zijn... Dit was trouwens ook al goud: [youtube=AW63_5tLp6o]..."
Filmcafé: 'Wie' zou jij wel eens met 'Wie' op de vuist willen zien gaan in een film? (alle combi's zijn mogelijk)
"...Off Topic: Paramount+ komt met nog meer series gebaseerd op hun films: naast The Godfather, Grease, Flashdance komen er ook The Italian Job, Love Story, Fatal Attraction bij...."
David Fincher (Se7en) maakt 'The Killer' voor Netflix
"...Zo slecht zijn Dream House en The Invasion nou ook weer niet. Bij mij staan ze iig in de kast. Een slechtste zou ik zo niet kunnen noemen, maar dat zou best één van zijn eerdere dtv-troep van rond 2000 die ik niet gezien heb kunnen zijn...."
De beste film van Daniel Craig is niet een James Bond-film, en zijn slechtste is...
"...Niet leuk! Arnie is er alleen voor sympathieke personages, net als bijvoorbeeld Tom Hanks en Ryan Reynolds. Die spelen ook nooit de bad guy. Ik denk dat het publiek ook het liefste een good-guy Arnie zien, vandaar die ommekeer in T2. Dat was denk ik......"
Arnold Schwarzenegger wordt weer een kwaadaardige Terminator

laatste ratings

watchlist

Blockbuster heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.