Suestra Avatar

Suestra

Laatste reviews

Suestra heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=timdekw]Ik wil het filmpje graag bekijken, maar ik heb The Usual Suspects nog steeds niet gezien :} Staat nu al zo lang op het verlanglijstje...[/quote] Het is al bijna Sinterklaas dus zet deze film er dan maar zeker op! Meesterlijke fi......"
Smartphones in oude films?
"...Ben benieuwd of ze bij de NL versie de originele stemmen gaan gebruiken als in de tekenfilms :Y Duizend bommen en granaten !!! :W..."
Eerste volledige blik op Kuifje!
"...[quote=Aston]Nou hier staan al een aantal uitspraken in het Engels: [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Haddock]Captain Haddock[/url] Overigens zijn de origenele termen Frans en die lijst is behoorlijk lang kan ik je zeggen :9 : [url=http:......"
Eerste volledige blik op Kuifje!
"...[quote=bdg78]Wat dacht je van Megamind, de blauwe blote superheld uit Watchmen, de smurfen of die blauwe nono uit de reclame van rennie (of zo)...?[/quote] Die megamind doet me ook een beetje denken aan 'Despicable Me' :}..."
Héél véél nieuwe filmposters!
"...[quote=Baron Von Marlon]Dit doet me denken aan Alien. Een crew, een planeet (ook al is de maan technisch gezien een ster)[/quote] De maan is een 'maan'. OT: Vind het wel een leuk gegeven voor een spannende film. Ben benieuwd...."
Poster Apollo 18

laatste ratings

watchlist

Suestra heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.