RemcoM Avatar

RemcoM

Laatste reviews

Volle maan(2002)

"...Vraag dan echte Tukkers om mee te doen in een zielige film over een stel "tieners" Maar goed daarna bedacht de beste man: Van jonge leu en oale..."

The Lord of the Rings: The Two Towers(2002)

"...Eigenlijk is dit misschien stiekem wel de beste van de drie films als je de gehele trilogie achter elkaar bekijkt. De manier waarop de verhalen in..."

Laatste reacties

"...@ Hvdwal analoge film werd wordt gedraaid op 35 mm 4K, twee keer full HD resolutie. Oudere films zoals Once upon a time in the west zijn terug te herleiden tot 2K, dus full HD (heeft ook met lens en cameratechniek te maken) Vandaar dat oude films g......"
Trailer Indiana Jones Complete Collection Blu-Ray set
"...Net zoals Skyline niet goed....de special effects beloven in eerste instantie wel veel goeds...helaas! En Skyline....kom op...must have op Blu Ray? dacht het niet. Man die monsters zien er niet uit, zeer zwakke special effects!!! Hoe die bewegen en......"
Blu-Ray Review: Battle Los Angeles
"...Voor eenieder die het niet weet: de extra's zijn opgenomen met standard defenition camera's, 720x576 interlaced resolutie, nooit op HD en/of film (dat is veel te duur daarvoor). Verget niet dat de opnames in 1999-2000 hebben plaatsgevonden! Toen bes......"
Blu-Ray Review: The Lord Of The Rings Trilogy (Extended Edition)
"...Echt prachtig! mooi om te zien, echte kwaliteitsproductie op komst dus! woohooow! tot die tijd, blu ray lotr extended... waar blijft de recensie daarvan?..."
Dit zijn Oin en Gloin uit The Hobbit
"...Ik blijf er bij dat ook in de trailer ik het toch allemaal erg CGI achtig vind overkomen maar ja zal wel een kwestie van smaak zijn. Ik word ook totaal niet bang van die Voldemort? Over tien jaar complete remake met vanaf het begin een goede regisseu......"
Eerste recensies laatste Harry Potter binnen

laatste ratings

watchlist

RemcoM heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.