RemcoM Avatar

RemcoM

Laatste reviews

Volle maan(2002)

"...Vraag dan echte Tukkers om mee te doen in een zielige film over een stel "tieners" Maar goed daarna bedacht de beste man: Van jonge leu en oale..."

The Lord of the Rings: The Two Towers(2002)

"...Eigenlijk is dit misschien stiekem wel de beste van de drie films als je de gehele trilogie achter elkaar bekijkt. De manier waarop de verhalen in..."

Laatste reacties

"...[quote=Edwinem]oh nee want the lotr trilogie is geen meesterwerk bedoel je...[/quote] WizardofOss denkt zelf dattie beter is dan Gandalf of Saruman... Beetje onzinnig wat hij uitkraamt mbt LOTR Deze film echter kan alleen maar bagger zijn......"
Date Movie
"...Zwaar goede film. Ik vind hem persoonlijk niet de beste aller tijden maar hij is wel erg goed. Ik vind alleen dat de agressieve gevangenbewaarder door een andere acteur had moeten worden gespeeld. (nu is dat clancy brown) De rest van de casting is......"
The Shawshank Redemption
"...Vervelende crap van Nijenhuis. Destijds waren alle jonkies door het dolle. Hopelijk schamen de meesten zich nu dat ze er destijds een kaartje voor hebben betaald......"
Costa!
"...Ik vind the Coen Brothers geweldige films maken maar van deze heb ik ook geen hoge pet op. Tweede kerstdag gezien, maar hoewel ik "afwijkend van de standaard" leuk vind om naar te kijken vond ik dit niet echt wat. Enige moment dat ik echt leuk vond......"
The Big Lebowski

laatste ratings

watchlist

RemcoM heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.