MrUnavoidable Avatar

MrUnavoidable

Laatste reviews

MrUnavoidable heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vind dat deze film een beetje onderbelicht is. Ik vond het een Topfilm! Leuk verhaal en goede aktie. Omdat ie nu geflopt is zal er waarschijnlijk geen deel 2 komen :(..."
The Warrior's Way
"...Misschien ben ik de enigste maar alle matrix films zijn heilig voor mij. Ik heb alle drie delen 3 keer per keer in de bios gekeken. Je krijgt gewoon kippevel bij sommige fragmenten. Ik hoop dat Keanu nog even terug komt voor deel 4 en 5. The truth is......"
The Matrix Reloaded
"...Deze film verraste mij aardig. Ik ging em gewoon kijken met verstand op 0, want de laatste films van cuba gooding zijn niet echt geweldig te noemen. Maar deze is weer een betere van hem.:+..."
Sacrifice
"...Verrassend goede film! Je krijgt er toch een beetje een brok van in je keel. En wat heeft ze mooi haar. Wat ook leuk is de kameleon en het Paard. Nou begrijp ik waarom ie het zo goed doet in de box office...."
Rapunzel
"...Had em gisteren effe gezien en vond het het een film voor kinderen tot een jaar of 11. Voor ouderen is er echt geen bal aan. Voor de mensen die de tekenfilm hebben gezien.....hou het bij de tekenfilm!!!..."
Gulliver's Travels

laatste ratings

5,1
Choose (2011)
Choose (2011)
4,8
Grown Ups (2010)
Grown Ups (2010)
5,3
The Hit List (2011)
The Hit List (2011)
7,8
Jurassic Park (1993)
Jurassic Park (1993)

watchlist

MrUnavoidable heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.