PRIME Avatar

PRIME

Laatste reviews

PRIME heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Ed Crane]Ga nou niet de recensent aanvallen, mensen. Dat is een beetje pathetisch.[/quote] Een recensent is niet meteen onschendbaar...."
Suicide Squad
"...En toch moet ik zeggen dat ik me niet in de negativiteit kan vinden. Ik snap niet per se waarom critici het verhaal te rommelig vinden, aangezien het bijna wel 80% minder subplots heeft dan BvS. Ook het commentaar dat de slechterik maf zou zijn, i......"
Suicide Squad
"...[quote=Frietgezicht]Juist wel. Als hij begon met dat het een fantastische film was en een instant klassieker hadden we deze recensie juist met een korreltje zout moeten nemen. Hij bewijst even dat hij Batman VS Superman op waarde wist te schatten dus......"
Suicide Squad
"...Als je een intro begint met het afzeiken van BvS, dan vraag ik me af of dit de juiste recensent was. Anyhoo, ik heb hem net gezien. Snap werkelijk waar de reviews niet. Leuke film met een eigen verhaal, die hier en daar teased naar wat er kan k......"
Suicide Squad
"...Nja, werk aan de winkel? Training Day kwam gewoon op het goede moment uit en betrof een vrijwel simpel verhaal met een fantastische cast, maar andere films van hem zijn ook uitermate vermakelijk...."
Antoine Fuqua teert nog steeds op 'Training Day'

laatste ratings

5,4
After.Life (2009)
After.Life (2009)
5,8
Space Jam (1996)
Space Jam (1996)
6,6
Home Alone (1990)
Home Alone (1990)
7,8
127 Hours (2010)
127 Hours (2010)
8,4
Alien (1979)
Alien (1979)

watchlist

PRIME heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.