2ndSystem Avatar

2ndSystem

Laatste reviews

A Good Day to Die Hard(2013)

"...De actie is ge-wel-dig, bruut, lang en lomp, duidelijk Die-Hard waardige actiescenes, echt eentje om in de bios te bekijken. onder andere een van de..."

Laatste reacties

"...[quote=JamesBond]Ik denk dat de beste stap daarna een serie rond Green Lantern zou zijn, omdat Batman en Superman eigenlijk geen film nodig hebben.[/quote] Live Action Green Lantern Serie? no way, Jose! Dat gaat veel te veel geld kosten joh, doen......"
DC-series en films niet in zelfde universum
"...Eindelijk komt er een beetje vaart in dit project, heb wel zin in een goeie explorer/adventure film, daar heb ik er namelijk nog niet zo veel van. National Treasure 1&2 waren oke, maar duidelijk geen uitblinkers, The Mummy 3: Dragon Emperor was......"
Opnames 'Uncharted: Drake’s Fortune' begin 2015 van start
"...Heerlijk om te horen! meer X-men hoe beter.:)..."
'X-Men: Days of Future Past' krijgt director's cut
"...Expendables 3 is bij deze officieel een PG-13 film. weer een franchise dat wordt geplet door de grote laars van de studio's en hun blockbusters. [url=http://www.movie-censorship.com/news.php?ID=7577] Expendables 3 is Now Officially Rated PG-13, S......"
FT Off-topic 6 juli 2014
"...Als ik een film zou regisseren zou ik ook zeggen dat hij van alle 3 de films in de trilogie het beste verhaal heeft, je gaat niet zeggen, nou het verhaal van de vorige is toch beter, je moet wel je film verkopen. maar ik zie een G.I. Joe 3 zeker z......"
Producent over verhaal 'G.I. Joe 3'

laatste ratings

watchlist

2ndSystem heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.