meneeraart Avatar

meneeraart

Laatste reviews

meneeraart heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...De film is hap en slik en je bent het vergeten, zitten paar spannende momenten in de film.. Alleen wat ik me aan irriteerde is de belichting.. bij sommige enge momenten zag je bijna niks en dat was wel storend.. verhaal van de film was niet echt st......"
Don't Be Afraid of the Dark
"...De film is gewoon machtig ik mis dit gewoon gangs in Amerika met de zelfde kleding aan! In films ik heb de PS2 game heb ik ook gespeeld van the warriors ook een leuk en verslavend spel. Jammer dat er geen deel twee komt of ander gelijk soort film met......"
The Warriors
"...5.2 kom op kan hoger zo laag verdiend deze veel nou ook niet! Het begin van de film was echt top zat er gelijk in later werd het soort glijbaan effect!! leuke momenten en rare en vreemde momenten van de film. voor de rest vond ik het gewoon een prima......"
The Darkest Hour
"...Het is wel een leuke film als je verveelt. Voor de rest is het verhaal duidelijk De acteurs spelen de rollen goed voor al: mimoun oaïssa yahya gaier Gürkan Küçüksentürk Eind cijfer een: 6,5..."
Het schnitzelparadijs
"...Gaat film hap slik film vind ik dit.. Had er veel van verwacht :) Een ding stoort me mateloos de camera stand! Dat iemand filmt met z'n camera dat moeten ze gewoon niet doen behoorlijk irritant! 6 omdat gewoon irritante film is.. En het ein......"
Cloverfield

laatste ratings

7,2
The Warriors (1979)
The Warriors (1979)
7,3
Moon (2009)
Moon (2009)
6,6
The Experiment (2010)

watchlist

meneeraart heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.