ThinkTwoTimes Avatar

ThinkTwoTimes

reacties

 • Zeer geslaagd vervolg. Als je de eerste goed vond zul je deze ook wel goed vinden. De eerste is een op zich zelf staande film maar met deze tweede wordt er extra informatie gegeven over gebeurtenissen uit chapter 1. Het einde snapte ik niet zo goed maar ik geloof dat er een hint wordt gegeven over een mogelijke terugkeer van die rode duivel uit deel 1.

  als reactie op de film Insidious: Chapter 2

 • Zo bijzonder is deze film nu ook weer niet. Kleine teleurstelling. De film zou naar mijn mening beter geweest zijn als ze zouden gewacht hebben met de gehele onthulling van het verhaal want die was al na 1 minuut duidelijk. Er zaten ook te weinig goede schrikmomenten in. Bij vlagen leuk (de verschillende monsters onder de grond) maar zeker niet zo slim als sommige mensen schrijven. Nogal overhyped.

  als reactie op de film The Cabin in the Woods

 • Geweldige serie! Ik kijk momenteel het eerste seizoen en tot nu toe volgt de serie perfect het boek. Alles is zoals ik me het had voorgesteld en de acteurs zijn fantastisch. Deze serie is nooit saai hoewel er veel in gepraat wordt. De plotwendingen in het verhaal zijn soms heel verrassend. Sommige dingen zie je totaal niet aankomen! Ik denk dat dit verhaal niet zou werken als film, een overvloed aan personages. Maar in een tv-serie heb je veel meer tijd met gevolg dat de karakters allemaal goed uitgewerkt zijn. In deze serie is niemand goed of slecht ( op de Stark familie na). Alle locaties zijn mooi gemaakt en de wereld lijkt heel echt voor een fantasy verhaal. Ik kijk al uit naar de volgende seizoenen.

  als reactie op

 • [quote=wijma45]Ik behoor tot 1 van de grootste LOTR fans in Nederland waarschijnlijk, en ik was dolblij dat eindelijk de Hobbit is gekomen! Afgelopen zaterdag heen geweest, en in tegenstelling tot veel mensen hier viel hij mij vies en vies tegen. Ik snap niet dat mensen deze film beter kunnen vinden dan het meesterwerk wat LOTR toch echt is. Deze film kan op geen enkele manier tippen aan LOTR, behalve dan mss de graphics, die wel adembenemend zijn. Ik zal mijn ergernissen met jullie delen... Eigenlijk het enige wat Peter Jackson heeft overgenomen uit het boek is de naam van de film, voor de rest heeft hij er een compleet verhaal omheen verzonnen. De echt leuke delen uit de film, waren gelijk ook originele stukken uit het boek, zoals Riddels in the dark, met Gollum. Vanaf het moment dat het gezelschap de Shire verlaat is het een ren-je-rot-naar-de-berg-van-Smaug. Letterlijk. Op de huid gezeten door allerlei zelf-bedachte wezens holt het gezelschap zich door de film heen, en ondertussen doodden ze 32423464565625, orcs 84578476846464096 en goblins 85468646464 wargs, vallen ze door grotten en ravijnen zonder zelf een krasje op te lopen. De graphics en het geluid 10/10 Verhaal 6/10 Alles met elkaar bleef ik met een behoorlijke kater achter, waar LOTR voor 90% trouw aan het boek was, is de Hobbit dat voor 25%.[/quote]

  als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey