ThinkTwoTimes Avatar

ThinkTwoTimes

Laatste reviews

Jack the Giant Slayer(2013)

"...Leuke film! Jammer van de goedkope visuele-effecten. Ik heb me met deze film prima vermaakt. Een leuke avonturen film. Eindelijk eens een goede..."

Man of Steel(2013)

"...Wat een !!!!! Ik ben het zeker eens met James Bond zijn kritiek. Ik niet veel verwacht van deze film. Zeker geen meesterwerk. Gewoon vermaak en..."

Insidious(2010)

"...Mijn favoriete horrorfilm. Ik geef toe, zoveel heb ik er nog niet gezien... Wat wel heel jammer is dat deze wel echt een shit uitgave heeft op..."

Toy Story 3(2010)

"...Mijn favoriete Pixar-film na Finding Nemo! : je geeft echt om de personages en je wilt niet dat hen iets overkomt. Iets wat je niet kunt zeggen over..."

World War Z(2013)

"...Deze film was verrassend goed. Zo'n zombie invasie hoe ze het hier brengen is eens iets nieuw. Akelig hoe bijvoorbeeld de hel losbarst in dat..."

Laatste reacties

"...Goed nieuws! Star Trek ID wordt heruitgebracht op blu-ray in IMAX-kwaliteit :)..."
'Star Trek 3' speelt zich in deep space af
"...Lijkt gewonnen op een slechtse fotoshop filter ofzo...."
Marv & Nancy Callahan op posters 'Sin City: A Dame to Kill For'
"...''Insidious 3 lijkt meer op deel een dan deel twee.'' Deel 2 verschilt qua sfeer weinig met deel 1 vind ik (Als je over nadenkt is het eigenlijk 1 verhaal gesplitst in 2). Ik vraag me af wat ze daarmee bedoelen. Weer een bovennatuurlijke demon?......"
Leigh Whannell geeft update over status 'Insidious 3'
"...Eerste deel was eng... Maar we weten nu toch al hoe het zit? Hoe gaan ze dit deel dan aanpakken? Nieuwe boeman ofzo?..."
Regisseur gevonden voor 'Sinister 2'
"...In After Earth zag je dat Jaden nog een pak moet groeien in zijn acteertalent om serieuse rollen aan te nemen. Vond hem in vorige films zoals Kungfu Kid wel aardig. Geen natuurtalent, gewoon een gelukkige familiesituatie...."
Jaden Smith ontvlucht slavernij in ‘The Good Lord Bird’

laatste ratings

watchlist

ThinkTwoTimes heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.