ThinkTwoTimes Avatar

ThinkTwoTimes

Laatste reviews

Jack the Giant Slayer(2013)

"...Leuke film! Jammer van de goedkope visuele-effecten. Ik heb me met deze film prima vermaakt. Een leuke avonturen film. Eindelijk eens een goede..."

Man of Steel(2013)

"...Wat een !!!!! Ik ben het zeker eens met James Bond zijn kritiek. Ik niet veel verwacht van deze film. Zeker geen meesterwerk. Gewoon vermaak en..."

Insidious(2010)

"...Mijn favoriete horrorfilm. Ik geef toe, zoveel heb ik er nog niet gezien... Wat wel heel jammer is dat deze wel echt een shit uitgave heeft op..."

Toy Story 3(2010)

"...Mijn favoriete Pixar-film na Finding Nemo! : je geeft echt om de personages en je wilt niet dat hen iets overkomt. Iets wat je niet kunt zeggen over..."

World War Z(2013)

"...Deze film was verrassend goed. Zo'n zombie invasie hoe ze het hier brengen is eens iets nieuw. Akelig hoe bijvoorbeeld de hel losbarst in dat..."

Laatste reacties

"...Zeer geslaagd vervolg. Als je de eerste goed vond zul je deze ook wel goed vinden. De eerste is een op zich zelf staande film maar met deze tweede wordt er extra informatie gegeven over gebeurtenissen uit chapter 1. Het einde snapte ik niet zo goed m......"
Insidious: Chapter 2
"...Zo bijzonder is deze film nu ook weer niet. Kleine teleurstelling. De film zou naar mijn mening beter geweest zijn als ze zouden gewacht hebben met de gehele onthulling van het verhaal want die was al na 1 minuut duidelijk. Er zaten ook te weinig goe......"
The Cabin in the Woods
"...Geweldige serie! Ik kijk momenteel het eerste seizoen en tot nu toe volgt de serie perfect het boek. Alles is zoals ik me het had voorgesteld en de acteurs zijn fantastisch. Deze serie is nooit saai hoewel er veel in gepraat wordt. De plotwendingen i......"
"...[quote=wijma45]Ik behoor tot 1 van de grootste LOTR fans in Nederland waarschijnlijk, en ik was dolblij dat eindelijk de Hobbit is gekomen! Afgelopen zaterdag heen geweest, en in tegenstelling tot veel mensen hier viel hij mij vies en vies tegen. Ik......"
The Hobbit: An Unexpected Journey

laatste ratings

watchlist

ThinkTwoTimes heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.