Toy Story 3 (2010)

The great escape

Reviews (6)

LeoKlee

Avatar

Als je al van kinds af aan fan bent van deze film, dan blijft (zelfs als je volwassen bent) deze film altijd bij je. En als je dan na al die kinderjaren deel 3 mag zien, als volwassene, dan voel je je weer een beetje zoals je je vroeger als kind voelde als je naar deze films kijkt. Ik ben het 1000% met Magalaan eens. Die reactie kan niet meer overtroffen worden! Toy Story 3: De beste in zijn reeks!

ThinkTwoTimes

Avatar

Mijn favoriete Pixar-film na Finding Nemo!
Ten eerste: je geeft echt om de personages en je wilt niet dat hen iets overkomt. Iets wat je niet kunt zeggen over alle animatiefilms.
Ten tweede: Het verhaal is op momenten echt spannend! Er zijn veel knipogen naar andere populaire, bekende films. Bijvoorbeeld als ze zich verstoppen voor die baby.
Ten derde: allemaal heel herkenbaar. Wie heeft er bv. nooit met speelgoed gespeeld en gefantaseerd wat ze zouden doen als je weg bent? Zelf als je al ouder dan zes bent herinner je dat nog.
Minpunt : Mr. en Mevr. Aardappelhoofd waren soms wel wat irritant in de film. Grapjes waren ook op ouder publiek gericht. En ik vind ze ook niet echt mooi maar was waarschijnlijk ook niet de bedoeling.

8/10

Moviespecialist

Avatar

Wat bij betreft loopt de Toy Story reeks steeds op naar een beter niveau.
Het eerste deel van Toy Story vond ik erg middelmatig en het tweede deel vond ik een prima film, maar het derde deel tilt Pixar naar een nieuw niveau.
Toy Story 3 is een geweldige film met een uiterst goed bedacht verhaal wederom met de doldwaze karakters en een paar nieuwe.
De film is persoonlijk een van mijn favoriete Pixar films die geschikt is voor jong en oud.

8.0/10

jaime91

Avatar

Ik ben in 1991 geboren dus deze reeks is jeugdsentiment voor mij. Ik ben net als Andy met dit speelgoed opgegroeid dus je zal begrijpen dat deze film mij ontzettend geraakt heeft. Deze films staan voor mij gelijk aan bijvoorbeeld de Star Wars reeks! Jeugdsentiment is onvervangbaar! Toy Story 1 is echt nog steeds een fantastische film en hoewel deel 2 ook vermakelijk was,was die toch wat minder episch dan deel 1. Gelukkig is er nu Toy Story 3 die wel net zo episch misschien zelfs nog wel iets beter is dan de 1ste.

De humor is zoals je dat gewend bent klasse, hij is af en toe best spannend en absoluut een must see als je net als ik hiermee opgegroeid bent. Het einde kwam bij mij ook best hard binnen omdat (en ik ga niks spoilen) het zo ontzettend herkenbaar is. Prachtig brok in mijn keel momentje! Stiekem hoop ik dat er ooit nog een Toy Story 4 komt omdat ik deze personages gewoon niet wil missen maar als ik kijk naar het eind vind ik het ook wel gepast als dit inderdaad de allerlaatste is.

Tarkus

Avatar

Prachtige animatie in deze film, zoals we dat van Pixar zijn gewend.
Maar het scenario is niet echt mijn ding. In het verleden heb ik al bijzonder genoten van o.a. Cars en Ice Age, en aan die prenten heb ik meer plezier beleefd dan aan deze.
Ik had deze film ook waarschijnlijk nooit in mijn verzameling gehad als ik hem niet had gewonnen.
Kortom: zonder twijfel een film die de liefhebbers van deze reeks zal bevallen, maar niet voor mij dus.
Maar eerlijk is eerlijk, de animatie is buitengewoon prachtig.

timdekw

Avatar

Na alle lovende recensies en berichten was ik alweer enigszins bang dat ik teveel van de film ging verwachten. En tijdens de opbouw van de film, welke erg leuk was, maar nog niet erg spectaculair dacht ik inderdaad dat het niet veel beter zou kunnen worden.
Maar niets is minder waar!!!!
Na zo'n 20 minuten heb ik tot het einde met een glimlach op mijn gezicht gezeten, ik heb dus echt zitten genieten. En dan dat verschrikkelijke einde, wat doet Pixar me aan?!?! Spanning en ontroering.
Dit is al de tweede keer dat ik een brok heb moeten wegslikken door Pixar. De eerste keer om een robotje en nu weer om stukken speelgoed Smiley face
Ga zo door Pixar!! T+)