LeoKlee Avatar

LeoKlee

Laatste reviews

Paranormal Activity: The Marked Ones(2014)

"...Paranormal Activity heeft bij vele zijn populariteit verloren, maar ik moet zeggen, The Marked Ones is heel erg verfrissend. Niet meer die "night 1,..."

Toy Story 3(2010)

"...Als je al van kinds af aan fan bent van deze film, dan blijft (zelfs als je volwassen bent) deze film altijd bij je. En als je dan na al die..."

Insidious: Chapter 2(2013)

"...Gisteren in de bioscoop gezien. Nou ja, petje af voor James Wan. Simpelweg een van de beste vervolgen die ik de afgelopen jaren heb gezien. Alles in..."

Laatste reacties

"...[quote=Thiver]Ik kan me herinneren dat het een kleine tien jaar geleden een enorm succes was in de nachtelijke uren. Voor late thuiskomers (zoals mensen die in de horeca werken) is er dan niets op televisie (behalve seksreclames en testbeelden), dus......"
Er komt een nieuwe Bassie en Adriaan-film!
"...[quote=rick512]Doen Bas en Aad de stunts zelf???[/quote] Stunts? Welke stunts? Ik denk dat ze al moeten oppassen dat ze hun heupen niet breken met het "uit de caravan" komen..."
Er komt een nieuwe Bassie en Adriaan-film!
"...Smaug de draak was gewoonweg epic!..."
The Hobbit: The Desolation of Smaug
"...Als World Wrestling Entertainment fan vond ik deze film zelfs niet boeiend!..."
The Wrestler
"...Ik vond The Exorcist niets aan. Poltergeist ook niet. The Conjuring is een leuke film om eens te kijken. Ik vond sommige scares echt geslaagd. *klap-klap* in de kelder!..."
Blu-Ray Review: The Conjuring

laatste ratings

watchlist

LeoKlee heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.