MaximusMeridius Avatar

MaximusMeridius

Laatste reviews

Pacific Rim(2013)

"...Monster ziet er belabbert uit. CGI effecten in deze film zijn net als een video game van een paar jaar terug. Het zou vast een groot actie spektakel..."

Skyfall(2012)

"...Vond de film juist erg goed. Vooral doordat de eerste helft van de film nog een beetje typisch een Daniel Craig film was, wel interessant dat de MI6..."

Laatste reacties

"...SPOILER Om te reageren op de vraag naar de 12 werken; Die komen in de eerste 10 minuten snel voorbij. Verwacht er niet veel van. Eigenlijk is het precies wat de trailer laat zien. Waardoor je daarna denkt: Oh jammer dus nu zijn alle monsters, die......"
Hercules
"...Combi van Platvoet en Disneys Dinosaurs vind ik..."
Trailer en poster 'Walking with Dinosaurs 3D'
"...Een keer een groep hooligans ipv een paar knappe tiener meisjes met aanhang.. Ben benieuw..."
Horrorfilm 'The Night Stalkers' krijgt eerste teaser
"...[quote=Bluemeister]Dat is helemaal geen gebrabbel, onder shit versta ik anabolen en steroiden. Het is bewezen dan o.a. Arnie, Sylvester en bv Hulk Hogan dit hebben gebruikt, omdat het simpelweg de makkelijkste manier is om snel breed en gespierd te w......"
Productiestart 'The Expendables 3' onthult de cast en het plot
"...Haha al dat gebrabbel over shit gebruiken! Terwijl de meeste niet eens weten waar ze over praten. Wat noemen jullie shit? Arnie is bodyboulder geweest. Hij weet hoe hij moet trainen en zou vast ook personal trainer(s) hebben. Hij leeft ervoor om z......"
Productiestart 'The Expendables 3' onthult de cast en het plot

laatste ratings

MaximusMeridius heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MaximusMeridius heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.