wijma45 Avatar

wijma45

reacties

  • [quote=SeanDeNiro]Veel te langdradig, overbodige scenes die worden uitgesponnen, zoals de nietszeggende scenes met Gollum. De humor was niet aanwezig zoals in LOTR en de actiescènes waren vaak 13 in een dozijn. Leuk voor als je 14 bent maar een verwende filmfan geeft uit verveling niet hoger dan een 6. Een herhalingsoefening zonder extra's.[/quote] Deels mee eens. Alleen niet dat je zegt over de nietszeggende scene met gollum. Dat is de belangrijkste scene van de Hobbit en LOTR samen. Het verklaard hoe Bilbo aan de ring kwam. In mijn ogen 1 van de betere scene's van de verder tegenvallende film. Je kan het een vervelende of langdradige scene vinden, maar als je het nietszeggend vind, heb je duidelijk het verhaal niet helemaal door.

    als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey

  • Ik heb deze film een tijd geleden gezien in de sneak. En ik keek op deze site even naar de top100 en zag dat deze op 11 stond ofzo, uit mijn hoofd. Tuurlijk mag je van mening verschillen, maar dat deze zo hoog staat slaat echt helemaal nergens op. Ik snap er niets van...

    als reactie op de film Inception

  • Deze film geef je een 1 of een 10. Ik geef hem een 1, wat een ongelofelijke rukfilm.

    als reactie op de film Inception

  • In mijn ogen heeft PJ er van alles aan toegevoegd om er maar weer een trilogy van te maken, en er zo een onsamenhangende achtbaan van gemaakt zonder logica. Heel jammer, er zit geen rust in de film, in tegenstelling tot het boek. Ik vond het totaal niet spannend, en allemaal erg ongeloofwaardig. En dat voor en fantasie film!

    als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey

  • Azug de vervuiler die jacht maakt op het gezelschap is later toegevoegd? Niet in mijn versie van The Hobbit die ik thuis heb liggen.

    als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey