wijma45 Avatar

wijma45

Laatste reviews

Inception(2010)

"...Een film mag best wat vaag zijn en verassend, maar dit... Zal het even uitleggen hoe ik de film zie: Groepje criminelen "kom, laten we iemand zijn..."

The Hobbit: An Unexpected Journey(2012)

"...Ik behoor tot 1 van de grootste LOTR fans in Nederland waarschijnlijk, en ik was dolblij dat eindelijk de Hobbit is gekomen! Afgelopen zaterdag heen..."

Laatste reacties

"...[quote=SeanDeNiro]Veel te langdradig, overbodige scenes die worden uitgesponnen, zoals de nietszeggende scenes met Gollum. De humor was niet aanwezig zoals in LOTR en de actiescènes waren vaak 13 in een dozijn. Leuk voor als je 14 bent maar een verwe......"
The Hobbit: An Unexpected Journey
"...Ik heb deze film een tijd geleden gezien in de sneak. En ik keek op deze site even naar de top100 en zag dat deze op 11 stond ofzo, uit mijn hoofd. Tuurlijk mag je van mening verschillen, maar dat deze zo hoog staat slaat echt helemaal nergens op. Ik......"
Inception
"...Deze film geef je een 1 of een 10. Ik geef hem een 1, wat een ongelofelijke rukfilm...."
Inception
"...In mijn ogen heeft PJ er van alles aan toegevoegd om er maar weer een trilogy van te maken, en er zo een onsamenhangende achtbaan van gemaakt zonder logica. Heel jammer, er zit geen rust in de film, in tegenstelling tot het boek. Ik vond het tota......"
The Hobbit: An Unexpected Journey
"...Azug de vervuiler die jacht maakt op het gezelschap is later toegevoegd? Niet in mijn versie van The Hobbit die ik thuis heb liggen...."
The Hobbit: An Unexpected Journey

laatste ratings

watchlist

wijma45 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.