samsun55 Avatar

samsun55

Laatste reviews

Man of Steel(2013)

"...Zo te zien zijn er diverse reacties over Man of Steel. Ik had 'm afgelopen donderdagavond gezien. Vond 'm na de film fantastisch, nu ook, maar heb er..."

Laatste reacties

"...[quote=Brein8998]Gister heen geweest, wauw wat een geweldige film. Er staat trouwens een fout in de recensie er staat "Zo maken we in het mensendorp Dale kennis met de stadsmeester" Het is niet Dale, maar Laketown[/quote] Ja, iemand anders w......"
The Hobbit: The Desolation of Smaug
"...[quote=benjamin]Eerste keer dat een recensent er bij vermeld met welk vervoermiddel hij of zij naar de bioscoop trekt. :) Vlot leesbare recensie verder, maar als ik eerlijk feedback mag geven heb ik de indruk dat je nogal veel feiten aanhaalt en m......"
FT Off-topic 13 december 2013
"...[quote=Peebo]Mooi gedaan :D[/quote] Thanks!..."
FT Off-topic 13 december 2013
"...[quote=Roeltje]Goede recensie! Zit een duidelijke structuur in. Pas op voor spoilers, het zit maar net op het randje. Vooral dat deel over Thorin in 'Desolation of Smaug'[/quote] Dank! Klopt, ik heb op een subtiele manier dat aangepast...."
Het oog van Smaug richt zich op Bilbo op poster 'The Hobbit: The Desolation Of Smaug'
"...Ik heb een recensie van de Hobbit Night geschreven, waar ik deel een en twee heb gezien: http://yilmazbiter.wordpress.com/2013/12/13/the-hobbit-night/ Wat vinden jullie trouwens van de recensie? Krijg graag feedback...."
The Hobbit: The Desolation of Smaug

laatste ratings

6,5
Man of Steel (2013)
Man of Steel (2013)

watchlist

samsun55 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.