dragon 2 Avatar

dragon 2

"te veel films "

Laatste reviews

dragon 2 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...tweede zwart wit film van godzilla maar deze verteld het verhaal van een monster dat men toen nog niet kende. buiten al de andere films speelt hier nog wat family drama mee. de film is helder van beeld zo dat alles duidelijk is ook godzilla in de don......"
Godzilla, King of the Monsters!
"...oke niet slecht een oudje een beetje actie. gangster lee marvin Nick krijgt de opdracht van zijn baas om de schulden te gaan hallen bij een veeboer mary Ann die drugs drank en vrouwenslaven. Nick red een jonge vrouw Sissy Spacek uit de klauwen van......"
Prime Cut
"...goede actie film beter dan sommige nieuwe marvel films goed geacteerd door de twee jonge vrouwen. spanning en goede actie ..."
Black Widow
"...onbekende cast in een redelijke horror film niet supper maar gewoon een jongen tiener heeft het wat moeilijk door de scheiding van zijn ouder tijdens zijn verblijf bij zijn vader ontdekt ben dat de buurvrouw een eeuwenoude heks is die zich te goed......"
The Wretched
"...batman superman wie kent ze niet nu natuurlijk in deze moderne tijd zijn de strip of comics stripverhalen uit onze jeugd tot leven gekomen op ons scherm. zowel batman als superman hebben in hun bestaan reeds verschillende films gehad en acteurs die......"
Batman v Superman: Dawn of Justice

laatste ratings

5,7
City of Industry (1997)
7,5
White Dog (1982)
White Dog (1982)
6,2
Nighthawks (1981)
Nighthawks (1981)

watchlist

dragon 2 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.