dragon 2 Avatar

dragon 2

"te veel films "

Laatste reviews

dragon 2 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...waw man wat een spanning. in begin van de film denk je mens lief weer eens een fout geen thriller maar drama tot een knappe blonde vrouw naast een wat oudere man plaats neemt tegenover hem niets mis ze begint over zijn boek die hij aan het lezen is......"
The Commuter
"...einde halloween het was er aan te zien ook in de vorige films begon er al wat slijtage op te zitten altijd geweten dat michael myers niet dood kon dat hebben we wel vaak gezien in deze film nu komt alles tot een eind maar wat voor een eind? michael w......"
Halloween Ends
"...niet goed en niet slecht zullen we maar zegen maar ja het is een horror film er zitten wat stukken in die niet slecht zijn maar het duurt een tijdje wanneer er echte spanning komt. nu zie je hoe de pop aan de naam gekomen is Annabelle en dat vond ik......"
Annabelle: Creation
"...niet slecht volgens commentaar dat ik in het begin heb gelezen over deze film zou alles echt zijn? gebaseerd op echte gebeurtenis dat is juist want dat hebben we wel gezien. en in het begin van de film zie hoe de brand is veroorzaakt is het zo of was......"
Notre-Dame brûle
"...de twee eerste films vond ik nog wel goed maar de rest lijkt niet op de strips die we als kind ooit hebben gelezen je merkt het zo deze films zijn echt gemaa..."
Thor: Love and Thunder

laatste ratings

4,4
Prey (2007)
Prey (2007)
3,5
Vice (2015)
Vice (2015)
5,7
City of Industry (1997)

watchlist

dragon 2 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.