ZyPreXa Avatar

ZyPreXa

Laatste reviews

The Rite(2011)

"...Tarkus, vind u The Exorcist beter dan deze hier ??? Raar, ik niet ! In de film "The Exorcist" moet ik meer lachen dan wat anders !... Hier komt..."

The Devil Inside(2012)

"...TomBroers, ik geef je volkomen gelijk hoor. Ik vond de film in zijn geheel ook wel goed,mensen die deze film afkeuren zijn mensen dan die dit soort..."

The Exorcism of Emily Rose(2005)

"...Deze film ik echt geweldig om te zien, verhaal zit goed in mekaar ! Maar wil even dit zeggen, deze film zou gebaseerd zijn op het verhaal van..."

Laatste reacties

"...De film gaat dus ook over Exorcisme,maar niet in de katholieke kant ! Het wordt hier dus een Joodse Exorcisme ! De film op zich is niet erg slecht gedaan, alhoewel zijn er betere exorcisme films ! Moet wel benadrukken dat hij voor mij meer scoort......"
The Possession
"...De beste film na The Rite vind ik ! Er zijn dus mensen die deze film tijdverspilling geven, awel, kijk dan naar films van Studio 100 of een bepaald kinderfilm ! Deze film is echt een aanrader, van begin tot het einde erg spannend ! Het verhaal zit......"
Stigmata
"...Deze film komt waarschijnlijk niet tot elk land van Europa heb ik net gezien :'( Belachelijk eigenlijk, ze maken nu eens een steen goede film in dat "Exorcisme Gerne", spijtig.... Waarschijnlijk ook een film die nooit op DVD of Blu-Ray komt met Ned......"
The Vatican Tapes

laatste ratings

watchlist

ZyPreXa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.