TearsinRain Avatar

TearsinRain

"All those moments will be lost in time... Like tears in rain."

Laatste reviews

TearsinRain heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Niet zo goed als latere meesterwerken zoals Seven of The Game maar nog steeds een fantastische film in zijn genre. Ook al is de film minder dan de eerste twee uit de reeks. Maar laten we eerlijk zijn, dat zijn maar een handjevol sci-fi films ooit gem......"
David Fincher levert forse kritiek op zijn 'Alien 3'
"...Gave zombiefilm! ..."
Overlord
"...Tuurlijk niet zo goed als de Alien reeks tm Resurrection en tuurlijk niet zo goed als Predator 1 & 2, maar dan nog heb ik genoten van deze film. Ben het wel met de recensie eens dat het lijkt alsof elementen van MI:2, Jurassic Park en Raiders of......"
AVP: Alien Vs. Predator
"...Ook deze Alien is weer meer dan de moeite waard en is genieten voor alle sci-fi horror fans! We zijn weer 200 jaar verder en de resurrection is prima en biedt genoeg mogelijkheden in het verhaal. Karakters zijn ook verassend. Een aantal scenes echt g......"
Alien: Resurrection
"...Ook deze Alien3 is fantastisch. Uiteraard meer ingetogen tov het bloedstollende aktiespektakel van Cameron maar oh zo subliem. De eerste paar minuten hakken er keihard in, de karakters zijn origineel, de sfeer en spanning zijn goed en de Alien wijkt......"
Alien³

laatste ratings

8,3
Roma (2018)
Roma (2018)
6,5
Overlord (2018)
Overlord (2018)
5,7
Tesla (2020)
Tesla (2020)

watchlist

TearsinRain heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.