TearsinRain Avatar

TearsinRain

"All those moments will be lost in time... Like tears in rain."

Laatste reviews

TearsinRain heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Gisteren "The Predator" gezien, ook zo'n vervolgfilm op een klassieker die ik overigens nog slechter vond dan "Genysis" en die was al om te huilen. Geeft trouwens wel weer aan hoe goed films als T1, T2 en Predator zijn en dat een bepaalde sfeer vang......"
Gave nieuwe foto's 'Terminator: Dark Fate'!
"...Ik had me op deze film verheugd maar wat een bagger! Idd, alweer een klassieker naar de klote maar gelukkig heeft Arnold in tegenstelling tot Genysis hier wel wijselijk gepast. Man, man wat een tenenkrommend script, ik geloof niet dat er ook maar e......"
The Predator
"...Deze mini film vind ik nu al beter dan het belabberde Fallen Kingdom! Weer hoop dat Jurassic World 3 een waardige afsluiter wordt...."
Korte film 'Jurassic World: Battle At Big Rock' nu te zien, fans razend enthousiast!
"...Visueel mooi, zeker! Maar voor mij was Dumbo toch altijd een andere fantastische versie van "het lelijke eendje". Dit centrale thema is in mijn optiek uit de film gehaald en dat maakt de film toch zwakker. Daarnaast mis ik Tim en had ik toch wel stie......"
Dumbo
"...Lang niet zo goed als zijn voorganger, stiekem gehoopt dat er meer diepgang zou zitten in de moordpartij in Brussel, en het "eindgevecht" is zonder enige vorm van logica net als de omstandigheden waarin het zich afspeelt. 6je...."
The Equalizer 2

laatste ratings

7,2
Logan Lucky (2017)
Logan Lucky (2017)
5,2
Venom (2018)
Venom (2018)
6,6
Captain Marvel (2019)
5,0
The Predator (2018)
The Predator (2018)
6,2
Going in Style (2017)

watchlist

TearsinRain heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.