TearsinRain Avatar

TearsinRain

"All those moments will be lost in time... Like tears in rain."

Laatste reviews

TearsinRain heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Heb de film net gezien en ondanks dat ik genoten heb vond ik het origineel veel beter. Dat de handschoenen zijn verdwenen kan ik prima mee leven maar [spoiler]het onderonsje met Apollo "ding, ding" en vooral alle scenes tussen Rocky en zijn zoon die......"
Director's Cut van 'Rocky IV' schrapt de iconische openingssequentie
"...Veel beter dan Genysis en Rise of the Machines, Salvation vind ik een tikkie beter, maar je hoopt gewoon op meer... accepteren dat T1 en T2 de top is van wat science fiction kan bieden en dan is Dark Fate toch gewoon prima entertainment al hoop je me......"
Terminator: Dark Fate
"...Voor mij blijft Skyfall nr. 1, deze vond ik beter dan Quantum en ik zit ook te dubben of hij beter of slechter is dan Spectre: maar een beetje tegen gevallen is de film wel. Sterke punten: opening scene, Felix, Paloma, Lynch, Q. Minder sterk: die rar......"
No Time to Die
"...Wat een belachelijk uiterlijk van deze Black Manta (het zal wel overeenkomen met de strip maar persoonlijk vind ik het niveau go go Power Rangers). Ik vind Aquaman een van de leukere DC verfilmingen maar dit personage doet afbreuk aan de hele film...."
Nieuwe gave foto's Black Manta uit 'Aquaman and The Lost Kingdom'

laatste ratings

watchlist

TearsinRain heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.