TearsinRain Avatar

TearsinRain

"All those moments will be lost in time... Like tears in rain."

Laatste reviews

TearsinRain heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Gelukkig. Ik ben fan van de "oude" Mad Max films, maar de eerste kon mij echt niet bekoren. Na de conclusie: "dan gaan we toch gewoon weer terug" heb ik hem ook afgezet...."
Voorlopig geen 'Mad Max'-vervolg
"...Heb de film afgelopen weekend voor de 4e keer gezien: Voor een nieuwe generatie StarWars kijkers een prima opmaat naar nieuwe karakters die wel doorzetten en niet zomaar opgeven. Voor de oudere StarWars generatie blijft deze keuze onverteerbaar...."
Mark Hamill begrijpt keuzes Luke in 'The Last Jedi' nog steeds niet
"...Het eerste gedeelte is sterk, het tweede gedeelte vind ik erg slecht op de scene van Bev in haar ouderlijk huis na. Toch blijft Pennywise een van de grootste horror iconen ooit!..."
It
"...Elke film die gepromoot wordt op basis van een oudere succesvollere film is een "ode aan". Laten we hopen dat deze op zijn minst het niveau van Predator 2 haalt...."
Nieuwe poster 'The Predator' is een ode aan het origineel
"...Kiezen tussen Schwarzenegger en Stallone is bijna hetzelfde als kiezen tussen kinderen, en ik ga het ook niet doen! Beide iconen hebben voor zeker 2 generaties aan mannen voor legendarische films gezorgd, de een soms beter dan de ander en soms ook he......"
POLL: Arnold Schwarzenegger of Sylvester Stallone

laatste ratings

watchlist

TearsinRain heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.