Scarface Avatar

Scarface

Laatste reviews

O Brother, Where Art Thou?(2000)

"...Ahh wat schattig, moet ie het opnemen voor zijn beste vriend Georgejuh. Wahhliev. Als ik zeg dat hij zich altijd cool en chill gedraagt/acteert met..."

Final Fantasy: The Spirits Within(2001)

"...Ik ben dus een van de enorme Final Fantasy fans op de wereld, heb haast elke deel gespeeld behalve een paar. Ik had deze film tot de helft gekeken en..."

Heat(1995)

"...Hele goede film van 2 van mn favoriete acteurs. Hoewel ze maar 2 scene's samenspelen (zelfs dat betwijfel ik, volgens mij waren ze nooit samen te zien..."

Kingdom of Heaven(2005)

"...Lees maar mijn topic in Algemeen...."

Laatste reacties

"...Ik heb em niet gezien maar ik heb altijd datzelfde neiging met George Clooney films. Ik vind hem gewoon een asociale idioot. Hij gedraagt zich altijd "cool" en "slick". In films is hij ook altijd hetzelfde personage met een idioot zogenaamd "charisma......"
O Brother, Where Art Thou?
"...Hej hej, niet zo hard doen. Ik zit nu in een fase waarin ik niet zeker ben over mijn seksuele geaardheid. Ik probeer de feit dat ik misschien homoseksueel ben te onderdrukken door alles wat niet stereotypisch mannelijk is uit te schelden en het stom......"
Threesome
"...Ik had em een tijdje terug gekeken, hij was leuk. Alleen walgde ik van die faggot met zn nichterige gezicht...."
Threesome
"...Meesterwerk. Heb hem net voor de 1e keer compleet gekeken. Ik had em al eerder gezien maar dat was alleen de laatse 50 minuten ofzo. Stom van me, wist ik nu het einde. Hoe dan ook, een prachtfilm. Jammer dat Pacino en deNiro nu niet meer zulke films......"
Dog Day Afternoon
"...Smiddags......}: Iy mEan l1ek w7F d00D??..."
Frankie and Johnny

laatste ratings

Scarface heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Scarface heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.