johannes Avatar

johannes

Laatste reviews

Cry Freedom(1987)

"...Mooie film. Komt als een docu over bij tijd en wijle wat de film zeker meer kracht geeft. Ik vind de film de moeite waard om te kijken en heeft..."

The Man in the Iron Mask(1998)

"...Nou hij speelt in iedergeval niet zo slecht om een goede film naar beneden te halen:) Voorbeelden te over. Moet zeggen ben niet echt een fan ofzo en..."

Kundun(1997)

"...Ah Kundun wat een mooie film, niet alleen mooie plaatjes maar ook met veel liefde en zorg gemaakt dat kan je bij elk shot zien. Dat de film..."

Donnie Darko(2001)

"...IK begrijp dat wanneer je een film begrijpt deze pas als goed of mooi kan worden omschreven? Voor mij geld dat in iedergeval niet. Ik vind dit een..."

Hero(2002)

"...Dit is een prachtige film, ook mij viel deze film wat tegen. Het is inderdaad een erg afstandelijke film waarbij je op gegeven moment haast snakt..."

Laatste reacties

"...Beste film die ik in jaren heb gezien. Geen moment verveling. Muziek is natuurlijk wel in de hoofdrol maar er is genoeg buiten dat wat deze film zo mooi maakt.:)..."
Masked and Anonymous
"...Of de film nu een pro amerikaans of niet maakt voor mij weinig uit. Het is een prachtfilm hoe je (ik) het ook bekijkt. Iedereen kan wel een eigen menig bewaren toch ondanks wat we voorgeschoteld krijgen op het witte doek of op tv. Dus hoe het ook......"
Forrest Gump
"...Geloof het of niet maar in zijn soort is dit een topper. Erg mooi, de locaties en de akties zijn echt geweldig...."
House of Flying Daggers
"...Ja hij zal inmiddels gedateerd overkomen maar ik kan me niet voorstellen dat de beklemmende sfeer en spanning verdwenen is. Wat ik zo herinner een krachtige en broeierige film die me nogsteeds met sommige scenes op mijn netvlies getekend staat ondan......"
Straw Dogs
"...''Voor hem is Scientology een belastingtruck, en hiermee verstevigd mijnheer de basis. Gadverdamme.'' :E Dit is nog meer fantasy dan de inhoud van de film. Het is een zeer vermakelijke film en Travolta speelt best, zoals in meer films...."
Phenomenon

laatste ratings

johannes heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

johannes heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.