Hans Avatar

Hans

Laatste reviews

Memento(2000)

"...Is dit de televisiepremiere, of is ie al eens geweest? Btw, mijn verwachtingen van deze film waren zeer hoog, omdat een collega me steeds probeerde..."

The Sixth Sense(1999)

"...Dat mensen zeggen dat ze het plot al van mijlenver aan zagen komen, stoort me niet eens zo erg. In het geval van deze film kan ik me best voorstellen..."

Laatste reacties

"...[quote=Marlous77]Deuh...Als Donkey er niet was geweest, was het lang niet zo'n geweldige film geweest, Hans...Dus draagt hij niet in zijn eentje de film..[/quote]En Puss gaat dat wel proberen? Is dat niet een beetje naief van die haarbal?..."
Puss In Boots in eigen film
"...[quote=Marlous77]Shrek draagt ook niet alleen de film[/quote]Nee, ook een broek... O+..."
Puss In Boots in eigen film
"...Super hoor! Nog ff en ik nooit meer ergens anders... :) Edit: Waarom is de tekst van de events de ene keer in het engels en een andere keer in het nederlands?..."
NIEUW: de Event Kalender
"...[quote=Webjoker]Waarom zou hij dat niet kunnen? Had je ooit van Shrek gehoord voor Shrek 1? Ik niet in ieder geval, wel al van de gelaarsde kat; ik kan me echt geen enkele reden bedenken waarom (als je goed schrijft) deze kat niet een film kan dragen......"
Puss In Boots in eigen film
"...[quote=spiderhouse]lijkt me leuk. maar dan moet donkey er ook in voorkomen.[/quote] ... en shrek ook... tada!!! Shrek 3! >:)..."
Puss In Boots in eigen film

laatste ratings

Hans heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Hans heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.