Zero Cool Avatar

Zero Cool

Laatste reviews

Gladiator(2000)

"...Gladiator heb ik op DVD en hij is zeer gaaf.. heb hem gekeken met surround boxen vol open en ik moet zeggen dat bepaalde scenes zeer, zeer, zeer..."

Laatste reacties

"...Te vaak op TV geweest en toch heb ik ook deze topper op DVD :E Erg coole film die je altijd kunt kijken.. actie nonstop...."
Con Air
"...Heb hem net gekeken.. erg langzame, maar goede film.. wel veel vieze praat, dus geen geschikte film om ff samen met je ouders te kijken :p Verder is het gewoon een zeer goede film die zijn hoge plaats in de imdb top 250 duidelijk heeft verdient......."
Taxi Driver
"...Ik wou hem kijken op DVD, heb ik een tijdje in mijn collectie, maar ik dacht opeens dat ik E.R. nog op de videoband had staan.. Ik heb de DVD dus kijk hem gewoon zelf als ik er zin in heb :E..."
Taxi Driver
"..."Say hello to my vietnamese friend.." Natuurlijk een walgelijke scene, maar ja, geeft wel de harde realiteit weer. Verder een superfilm die gewoon behoort tot een oorlogsklassieker...."
Full Metal Jacket
"...Darn.. hij duurt 3 uur.. valt me net op. Dan ga ik hem niet kijken, aangezien ik ook nog behoorlijk moet studeren. Tapen kan ik niet, (Gone with the wind en moeders zijn onafscheidelijk -_- ) Dus zal dan maar weer de dvd kopen zoals ik de laatste......"
Magnolia

laatste ratings

Zero Cool heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Zero Cool heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.