Zero Cool Avatar

Zero Cool

reacties

  • Te vaak op TV geweest en toch heb ik ook deze topper op DVD :E Erg coole film die je altijd kunt kijken.. actie nonstop.

    als reactie op de film Con Air

  • Heb hem net gekeken.. erg langzame, maar goede film.. wel veel vieze praat, dus geen geschikte film om ff samen met je ouders te kijken :p Verder is het gewoon een zeer goede film die zijn hoge plaats in de imdb top 250 duidelijk heeft verdient. [spoiler]Het einde vond ik ietsjes over the top en moest eigenlijks klein beetje denken aan de latere klassieker scarface[/spoiler]

    als reactie op de film Taxi Driver

  • Ik wou hem kijken op DVD, heb ik een tijdje in mijn collectie, maar ik dacht opeens dat ik E.R. nog op de videoband had staan.. Ik heb de DVD dus kijk hem gewoon zelf als ik er zin in heb :E

    als reactie op de film Taxi Driver

  • "Say hello to my vietnamese friend.." Natuurlijk een walgelijke scene, maar ja, geeft wel de harde realiteit weer. Verder een superfilm die gewoon behoort tot een oorlogsklassieker.

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • Darn.. hij duurt 3 uur.. valt me net op. Dan ga ik hem niet kijken, aangezien ik ook nog behoorlijk moet studeren. Tapen kan ik niet, (Gone with the wind en moeders zijn onafscheidelijk -_- ) Dus zal dan maar weer de dvd kopen zoals ik de laatste tijd Teveel doe..

    als reactie op de film Magnolia

  • Heb ik ook op DVD en beviel mij wel.. enigste punt is dat de nederlandse ondertiteling niet goed geplaatst was.. gelukkig heb ik die dan ook niet nodig, maar toch.. Leuke film, maar toch net niet goed :)

    als reactie op de film Remember the Titans

  • Dat dit nou een kinderfilm is.. nee.. Mij leek hij ook niets, heb hem toch gekeken, en wil hem nu ook in mijn DVD collectie hebben.. topfilm

    als reactie op de film Billy Elliot

  • Aan de DVD uitvoering valt het een en ander op aan te merken.. er is namelijk in geknipt in de groottes van de scenes.. dus die ga ik (ooit) nog eens kopen, mits hij ergens een beetje goedkoop ligt..

    als reactie op de film Back to the Future

  • Heb de DVDrip op mijn harde schijf en nu al 2x gekeken.. ik wacht nog steeds op de regio2 DVD release }: Geweldige film!

    als reactie op de film The Breakfast Club

  • Yep.. ik heb de film ook op DVD aangezien ik een redelijke fan ben van dansfilms :)

    als reactie op de film Footloose

  • Is dit die film met zo'n scene waarin een dikke jongen een heel lunch verobert tijdens een lopend buffet.. althans, dat is het enigste wat ik mij misschien van deze film kan herinneren O_o

    als reactie op de film The Witches

  • Heb hem vanavond voor het eerst gezien en het is simpelweg een mooie film.. leuke muziek waaronder "Town Called Malica". Gaaf nummertje. Mooie film en als hij een keer voor een koopje ergens ligt, haal ik hem wel voor mijn collectie.

    als reactie op de film Billy Elliot

  • Denk ook dat deze film mede door Expeditie Robinson een grote hit is geworden.. aangezien dat toen ook draaide.. nja, survivor iig dan in amerika d8 ik. Goede film, dat wel.. alleen [spoiler]mr wilson in de zee[/spoiler] vond ik wel een beetje te vergezocht, maar goed..

    als reactie op de film Cast Away

  • Oeh: lekkere tijd :E Zometeen maar ff douchen en mooi vroeg op bed gaan, kan ik hem weer zien dit jaar en over een paar dagen nog een x :)

    als reactie op de film Scrooged

  • Heti is tenminste beter dansen dan dat je nu in hedendaagse discotheken ziet.. aldus, mijn mening.. Ik heb de film dan ook in mijn dvdcollectie en ben er trots op.. enne stayin' alive kan ik helemaal meezingen :E

    als reactie op de film Saturday Night Fever

  • Yep.. had ik al gedacht dat deze zou komen.. En ik ga hem dan ook WEER kijken aangezien ik dit een geweldige film vind :)

    als reactie op de film Scrooged

  • Heb um al gezien op DVD.. moet nu alleen nog het derde deel kijken.. de mijnkarretjes en de lunch scenes vind ik de mooiste :)

    als reactie op de film Indiana Jones and the Temple of Doom

  • [rating 4] De film is de 3 uur wel waard hoor, heb hem nu 3x gezien en heeft mij elke keer kunnen boeien..

    als reactie op de film The Green Mile

  • De miniserie die uit 6 ? delen bestaat vind ik eerlijk gezegd een stuk enger en beter. Niet dat ik me met deze film niet kan vermaken, want dat is niet waar. Here's Johny is natuurlijk helemaal top en vooral de scene in de buitenlucht met het doolhof blijft gaaf. Goeie verfilming, maar ik vind de miniserie net iets beter.

    als reactie op de film The Shining

  • [quote]Ze refereren ook naar de film in dat nummer :Y [i]And I said "What about Breakfast at Tiffany's?" She said, "I think I remember the film, And as I recall, I think we both kinda liked it." And I said, "Well, thats the one thing we've got."[/i][/quote] Hehe.. nice one.. heb eerlijk gezegd nog nooit naar de lyric gezocht :)

    als reactie op de film Breakfast at Tiffany's

  • Titel doet me denken aan een nummer uit 95/96 van Deep Blue Something. Een nummer waar ik altijd weer van kan genieten. Film ken ik niet btw..

    als reactie op de film Breakfast at Tiffany's

  • Toevallig :S heb hem vorige week nog gedownload :P

    als reactie op de film Watership Down

  • Deze is al eerder op tv geweest, en ook op bbc geloof ik.. leuke film :)

    als reactie op de film Cherry Falls

  • Maar smoky and the bandit was het niet ;) Ik zal deze film maar eens checken dan, want het is al een jaar of 10 geleden dat ik hem heb gezien geloof ik.

    als reactie op de film Convoy

  • Klein vraagje, heb ooit een film gezien bij iemand waarin ergens in de film een enorme stoet aan vrachtwagens reed.. Is dat misschien deze film?

    als reactie op de film Convoy

  • Vond het wel een aardige film :) Maar goed, het is natuurlijk wel helemaal een sprookje (had wel verteld mogen worden tegen jonge dames die ook een rijke man wilden ontmoeten).. De scene waarin ze eerst de winkel wordt uigeschopt omdat ze er als een sloerie uit zag en later terugkomt met duizenden dollars aan kleding en ze er nog even op wijst is natuurlijk wel er cool..

    als reactie op de film Pretty Woman

  • Wilson!!! That's all i have 2 say about this movie.. en oh ja, hij is super :W

    als reactie op de film Cast Away

  • De enigste film met steve martin die ik leuk vond was Planes Traines en Automobiles.. verder vind ik alles van hem best zuigen..

    als reactie op de film Bowfinger

  • [quote]Ehm, ik weet niet of het aan mn kennisenkring ligt, maar ik ben 21 en aangezien wij allemaal als luie studenten overdag niets te doen hebben, ken ik vrij veel mensen die naar die serie kijken. zowel jongens als meiden. lizzy is ook bijna cult.[/quote] En jij er ook bij neem ik aan? ;) Maakt niet uit, want Lizzie is wel cool :W enne, Sai, omg, 50 films.. ken er genoeg en zal ook wel genoeg invullen, alleen heb ik ff de tijd voor nodig :)

    als reactie op de film The Lizzie McGuire Movie

  • En dan zullen we nooit een goede dinosaurus film tegenkomen.. geef maar gewoon toe dat Jurassic Park de enige film is die kan zorgen voor geloofwaardigheid in dinosaurussen en zolang dat niet geevenaard wordt, mogen ze van mij doorgaan tot deeltje 10.

    als reactie op de film The Lost World: Jurassic Park

  • Ik heb hem momenteel ook in bezit en heb al ff wat previewtjes bekeken. Ziet er wel aardig uit. LM is misschien een serie voor girls, maar ach, ik vind die serie ook niet eens zo verkeerd 8-) Wie mij niet kent, man , 18 :)

    als reactie op de film The Lizzie McGuire Movie

  • [quote]dames en heren ik heb die film nog niet gezien(deze keer ga ik hem zeker niet missen) maar ik ben een grote fan van michael jackson en denk dat het een leuke film is.:)[/quote] Als je zo'n grote fan was, dan had je deze allang op video/dvd thuis :B Verder ben ik ook wel redelijk fan van zijn muziek en deze film wil ik ook wel eens zien, met iig Man in the Mirror :W

    als reactie op de film Moonwalker

  • Verbaast me dat niemand hier nog op heeft gereageerd aangezien dit een zeer goede film is. Leuk plot, minder goed werk van de acteurs dan je zou verwachten maar toch overtuigend. En het is gewoon de enige film waarin je Jennifer Lopez naakt kunt beschouwen (ook al is het even) :+

    als reactie op de film U Turn

  • Ik ga hem zowieso toch niet kijken. "The Godfather" is een film die je gewoon moet kijken zonder reclame. Heb hem paar keer gezien en moet ook toegeven dat hij erg goed is, maar niet mijn favoriet. (btw, waarom staat Scarface en The Godfather altijd op 1 bij filmlijstjes van whigga's?) Whigga's, die wannabe negers met dikke kettingen dus voor de duidelijkheid. Houden hun het maar mooi bij hun urban movies.

    als reactie op de film The Godfather

  • Jeuj.. weer een goede film op BBC :E BBC1&2 zijn zeer goed bezig de laatste maanden met hun toppers midden in de nacht.

    als reactie op de film Teaching Mrs. Tingle