RiFF Avatar

RiFF

Laatste reviews

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring(2001)

"...*** bevat enkele spoilers over Return of the King *** Ik ben het totaal niet met je eens Bukowski. Sterker nog, het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk..."

Alien(1979)

"...DE film voor mij! Ik heb deze film voor het eerst gezien toen ik 11 was, en ik heb er echt de nodige tijd voor moeten nemen om het te verwerken..."

The Rock(1996)

"...Gohgoh, wat een gezeik alweer. Mensen die deze film niet waarderen moeten er gewoon niks over zeggen. Dit is een prima film, niks mis mee. Ik vind het..."

Laatste reacties

"...Schitterende film, zeker een aanrader. Prachtig camerawerk. Misschien een beetje verwarrend qua verhaallijnen in het begin, maar gewoon doorkijken...."
21 Grams
"...Die Aliens in de originele films waren juist zo eng omdat ze het gemunt hadden op de inferieure mens. Nu staat dat niet meer centraal, en is het een stuk minder spannend als je het mij vraagt. En de Aliens worden afgeschilderd als domme moordmachines......"
Trailer AvP 2
"...Ik vraag me af wanneer ze die aliens nou eens echt stoer afbeelden. Zoals in alien 1 bijvoorbeeld. Toen was het beest nog echt eng......"
Trailer AvP 2
"...Leuke feel good film, niet te moeilijk maar toch interessant... Aanrader! [rating 4]..."
K-PAX
"...Meesterlijke film, zeker een van de beste die ik gezien heb! Sterk verhaal, goed acteerwerk en prachtige twists... [rating 5]..."
Twelve Monkeys

laatste ratings

RiFF heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

RiFF heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.