Vrieskist Avatar

Vrieskist

Laatste reviews

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith(2005)

"...Gister in de voorpremiere gezien te Sneek :) Hele lekkere film, goede actie, prachtige graphics op het scherm alleen jammer van het dialoog soms en..."

Laatste reacties

"...Ik hou de traditie dit jaar in stand: Jongens, het is 2010!!..."
Clear and Present Danger
"...Vermakelijke film, de bbc miniserie is trouwer aan het boek, maar dat geeft niet. Douglas Adams heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze film en ik vind het boek goed bewerkt tot film, grafisch is het in ieder geval een stuk beter dan de min......"
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
"...[quote=merijnsa]Ja shit men, ik kon echt NIET na 4 jaar wachten totdat de film hier uitkwam. Heb em gelijk gekocht! :X Met niets nieuws bedoel je niets nieuws met Tenacious D of niet nieuws op vernieuwend filmgebied. Heb de HBO serie gezien natuur......"
Tenacious D in The Pick of Destiny
"...Heb de films gezien en het is best leuk! Verwacht niets nieuws en geniet gewoon van de belachelijke epische rock-opera met een lekkere scheut humor :) Tip: luister het nieuwe bijhorende album pas na het zien van de film...."
Tenacious D in The Pick of Destiny
"...Film vanavond gezien in Groningen. Het is werkelijk een Perfect vervolg op de serie. Goed verhaal, geweldige actie, plot-twists en humor :) [rating 4.5]..."
Serenity

laatste ratings

Vrieskist heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Vrieskist heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.