MovieKiller Avatar

MovieKiller

reacties

  • IK moet deze nog steeds een keer kijken...!!! MAAR de vraag is WANNEERRRRR!!!!!

    als reactie op de film The Day After Tomorrow

  • Nou,, m'n vader zit 'm nou te kijken en hij moet er behoorlijk om lachen.....

    als reactie op de film Blind Date

  • Goede film!!! Het allermooiste stuk is een beetje op het eind [spoiler]als dat jongetje dat in z'n broek piest als die ontvoerder z'n geld komt halen als beloning!![/spoiler] Op dat stuk moeten jullie goed letten, want dan kijk je namelijk je ogen op uit!!

    als reactie op de film Ransom

  • Ik heb 'm dus vandaag gekeken, en ik vond 't zeker geen tegenvaller,,,, dit is tenminste een film waar je continu op de film gefocusd (:?) blijft!! Ik zou hem zeker gaan kijken als ik jou was!!

    als reactie op de film The Passion of the Christ

  • >:O Oftewel,, in slaap gevallen......-->
    Te langdradig deze film zeg!!!!!<<--->>:O Oftewel,, in slaap gevallen......

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • [quote]Anna Paquin heet ze, geloof ik. Ze ziet er inderdaad leuk uit. Maar ik vond dit een goeie film, lekker ongecompliceerde actie. Ik kan hier meer van genieten dan bijvoorbeeld The Matrix Reloaded of Revolutions. Het vervolg was ook niet slecht. Ik las al iemand die zei dat Magneto cooler is in 2, dat klopt wel. En hij heeft in beide films 1 gruwelijk actie met die krachten van 'm. Halle Berry vond ik niet echt een belangrijke rol hebben, trouwens.[/quote]Nouw, ik wil niet veel zeggen hoor, maar de Matrix schijnt beter te zijn dan X-men, kijk maar naar de kijkcijfers van de twee, dan zie je toch duidelijk het verschil, maar goed, ik wil het nu niet over The Matrix gaan hebben,,, maar even voor de duidelijkheid dus... :N

    als reactie op de film X-Men

  • OKEE..... NU MOETEN JULLIE ALLEMAAL EFFE NAAR ME LUISTEREN... MIJN VADER SPEELDE DE HOOFDROL IN DEZE FILM EN IK VOND EM GEWOON SUPERRELAX........ Dus jullie moeten niet zo zeuren over deze film, want hij is gewoon relax en niks anders ltrzzzzzzzzzzz >:)

    als reactie op de film The Lost World: Jurassic Park

  • Dit vind ik dus typisch echt een film om gewoon maar even te kijken voorals er voor de rest toch verder niks op de tv is... :Y

    als reactie op de film My Stepmother Is an Alien