hewk Avatar

hewk

Laatste reviews

War of the Worlds(2005)

"...Deze film zit vol irritante personen: Verder is de film geregiseerd door John Williams (een top film componist). Volgens mij heeft hij er niet..."

Laatste reacties

"...[quote=Liptonpome]Wat ik overigens wel mis in deze film is gewoon écht goede filmmuziek, had de puntjes op de i gezet.[/quote] Ik vind de muziek juist geweldig, het maakt de film indrukwekkender, en voegt een goede sfeer toe. Thomas Newman heeft er......"
The Shawshank Redemption
"...Ik heb me wel vermaakt. Het is niet echt een horror te noemen; verwacht geen bloed en actie. De film draait eigenlijk meer om de mensen. Verder met een erg goede soundtrack (James Newton Howard)...."
The Village
"...Dogville is goed, ondanks dat de verhuurder bij de videotheek me aanrade de film niet te kijken. Ben benieuwd naar Manderlay. Owja, voor de kids onder ons, verwacht geen special effects in deze film...."
Manderlay
"...Edit: ze zenden een andere film uit..."
Flight of Fury
"...Ok, net ook Flight 93 gezien. Ik raad iedereen aan eerst United 93 te kijken: omdat de films beiden over hetzelfde onderwerp/verhaal gaan, kan je beter het beste als eerste zien, anders verklapt de slechte (Flight 93) het verhaal van de goede (Uni......"
United 93

laatste ratings

watchlist

hewk heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.