Alfredt Avatar

Alfredt

Laatste reviews

Inglorious Bastards(1978)

"...Man man man wat een slechte film :D Ik moet eerlijk zijn dat ik zelden zo veel gelachen heb. Zij het dat het waarschijnlijk wel op punten was dat het..."

One Flew Over the Cuckoo's Nest(1975)

"...Na hem de afgelopen 3 jaar een keer of 8 gezien te hebben sla ik hem nu eens een keertje over.... ;) Maar dat het een aanrader is moge duidelijk..."

The River Wild(1994)

"...Ik heb daarintegen wel weer wat met Meryl Streep ;) Maar het eerste gedeelte is inderdaad best aardig en leuk om te kijken. Maar op een gegeven..."

The Ten Commandments(1956)

"...Rinzebeursken, de ongeloofwaardigheid van de film zit hem metname in de afwijking van de bijbel mijns inziens. Mozes wordt geportetteerd als..."

The Sixth Sense(1999)

"...Ik heb de film gezien, na een klein half uur doorzag ik opeens het plot... ik vertelde het wel tijdens de film... de volgende keer ga ik liever bij..."

Laatste reacties

"...[quote=Sha]Helemaal mee eens, het is alleen jammer dat het 'einde' zo'n 118 minuten duurde.[/quote] :D..."
Battlefield Earth
"...Binnenkort naar de 'echte' vanavond deze kijken als voorbereiding. Is toch een van de bronnen waaruit Tarantino geput heeft. (Met andere woorden het zal wel een absolute B film zijn :D )..."
Inglorious Bastards
"...Goh, ik ging ff kijken of dit die waardeloze film was die altijd zo laag gewaardeerd wordt.... blijk ik hier 6 jaar geleden ook al gereageerd te hebben :D Naja destijds vond ik hem wel grappig, dan kan ik er best nog een keer bij in slaap vallen v......"
Battlefield Earth
"...[quote=UltraBrain]Matige film met keenouw riefs. In het begin als het gaat dan kan het wel maar later niet want daar gaat het toch wel te ver als gister. maar al om al wel. Niet echt dat je zegt komaan man kijken maar soms is het zo dat het wel kan m......"
Hard Ball
"...Ondanks al die negatieve reacties hier, toch een 7,4 na 50 stemmen. Ik denk dat ik gewoon de gok maar ga wagen...."
Anger Management

laatste ratings

watchlist

Alfredt heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.