Pimsel Avatar

Pimsel

Laatste reviews

Pimsel heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"..."I can only imagine what was going through his head as he fell to his death" "I've got to get away from this dildo" Briljant...."
Hilarische Will Ferrell in 'The Goods' clip
"...Zowel de verfilming en de mini-series doen het boek nog niet echt recht. Ben benieuwd naar deze nieuwe verwerking..."
Dune wordt epische avonturenfilm
"...[quote=Remco]Inderdaad dan werken ze tien jaar aan een script en komen ze met een dergelijk onzinnig verhaal als in de vierde film waar soms geen touw aan vast te knopen was. Eigenlijk was alles beter in de oude films zelfs de effecten. Gewoon goed......"
Indiana Jones 5 op schema
"...[quote=Ozymandias]Ik snap niet dat buitenaardse invloed zo taboe is in een film.. Ik weet niet hoor, maar Indy heeft ook al is een ridder ontmoet die al duizenden jaren leefde.. [/quote] Inderdaad. Die aliens waren niet echt de reden waarom ik de......"
Indiana Jones 5 op schema
"...[quote=swompie] Zijn negatiefisme was af en toe ook wel een beetje misplaatst aangezien hij een goede baan had, lang getrouwd was, gezonde dochter heeft, veel vrienden heeft etc. etc.[/quote] Ik heb het idee dat Schmidt dit op het einde ook inziet......"
About Schmidt

laatste ratings

7,7
The Prestige (2006)
The Prestige (2006)
4,9
Bad Company (2002)
Bad Company (2002)
6,2
Commando (1985)
Commando (1985)
6,0
Mars Attacks! (1996)
Mars Attacks! (1996)
6,0
Stargate (1994)
Stargate (1994)

watchlist

Pimsel heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.