Pimsel Avatar

Pimsel

reacties

  • [quote=swompie] Zijn negatiefisme was af en toe ook wel een beetje misplaatst aangezien hij een goede baan had, lang getrouwd was, gezonde dochter heeft, veel vrienden heeft etc. etc.[/quote] Ik heb het idee dat Schmidt dit op het einde ook inziet als hij een brief terugkrijgt. Nicholson speelt briljant maakt het een genot om deze film te kijken.

    als reactie op de film About Schmidt

  • Niet slecht, maar Three Days of the Condor (later op de avond, en ook met Redford) is stukken beter.

    als reactie op de film Spy Game

  • Matige langdradige film waar de nadruk op de effecten mij iets te veel opviel. Talloze net iets te lange flyovers en 360 graden shots en veels te weinig inhoud of spannende actie. Jammer maar had er meer van verwacht.

    als reactie op de film King Kong

  • Een van Wes beste.

    als reactie op de film The Life Aquatic with Steve Zissou

  • [quote=Cee van Lleef]Wat een verschrikkelijk hautaine k*topmerking.[/quote] Inderdaad een gekke reactie op onderstaand stukje: [quote= Nietzche]Als je niet van dit genre (en NEE het is geen komedie) houdt kijk dan niet!!! :| [/quote]

    als reactie op de film Lost in Translation

  • [quote=D]zelf ben ik eens gepijpt door kirsten dunst ze kan het retegoed[/quote] nou, stoere jongen hoor.

    als reactie op de film Crazy/Beautiful

  • [quote=Frenkel]Dan wordt het tijd voor een remake waarin er wat meer aandacht wordt besteed aan de actie, avontuur en oorlog, en wat minder aan het drama ;).[/quote] Nee dank je :).

    als reactie op de film Lawrence of Arabia

  • [quote=Frenkel]Ik heb deze film een keer gezien en ik vond er niet veel aan. Iedere keer als ik een massa-scene vol gevechten ala Spartacus verwachtte, werd er geknipt naar het einde van het gevecht. Van de actie zelf was niks te zien.[/quote] het is ook geen actiefilm.

    als reactie op de film Lawrence of Arabia

  • [quote=Thijs,]kijk even naar de datum he? Blijkbaar stond er op maandag 3 Januari 2005 dat deze film er midden in de nacht op kwam wat uiteindelijk dus niet het geval was. is dat nou zo moeilijk?![/quote] [quote=yo7]Datum van wat?van je televisie gids? ik heb t vandaag hier gezien en er stond The Guns of Navarone Dinsdag 18 Juli van 20:30-23:25 op RTL7 , dus ik weet niet waar jij midden in de nacht vandaan hebt? trouwens ze mogen dat wel eens midden in de nacht doen ,nu ik vakantie heb en met die hitte is dat best wel leuk om dan nog ff een film te kijken snachts[/quote] Blijkbaar is het heel moeilijk....

    als reactie op de film The Guns of Navarone

  • [quote=Scarkees]Zeker weten de beste MI film. Verhaal is gewoon degelijk, muziek geweldig. Cruise is nog cooler. En gelukkig geen cliche verhaal als deel 3, waarbij alles persoonlijk wordt. Deze had ik zeker in de cinema moeten zien, maar als 11 jarige was ik vast te jong. Deel 1 heb ik zeer lang geleden gezien, misschien is die beter, geen idee.[/quote] Die is beter

    als reactie op de film Mission: Impossible II

  • 138 minuten moeilijk kijkende Mel Gibson. Ik sla deze wel over

    als reactie op de film We Were Soldiers

  • [quote=Stok]Is er een film die vaker op TV komt dan deze?[/quote] Volgens mij is dat Coming to America

    als reactie op de film Basic Instinct

  • [quote=merijnsa]Maar eigenlijk moet je toch gewoon de normale versie bekijken? Ford Coppola heeft niet voor niks die scenes er uit gehaald...[/quote] Of heeft hij ze er niet voor niets weer ingestopt? Het is maar hoe je bekijkt natuurlijk

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • [quote=dannyB]Is hier in geknipt?[/quote] Sinds de release zijn er al verschillende lengtes in omloop in verband met de lengte van de film. Maar waarschijnlijk zenden ze de europese versie uit. Dit is de meest complete versie. Fay bedoelde waarschijnlijk dat de kwaliteit erg nogal slecht uitziet en dat het hoogstwaarschijnlijk niet op het originele formaat wordt uitgezonden. Bij deze film is dat een wel een abolute must omdat juist Leone hier enorm gebruik van maakte. Het kan dus zomaar zijn dat je bij een gunfight een alleen een stukje woestijn ziet. Special Edition dvd is wel redelijk goedkoop te krijgen en een absolute aanrader.

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • Voor mij film van de dag, ondanks tijdstip.

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • George Clowny zit maar 5 seconden in de film. De laatste 5 wel te verstaan. Om deze nou voorop de hoes te zetten. Ondanks redelijke acteerprestaties van de rest van de cast zeer middelmatige film. Vond het maar tegenvallen.

    als reactie op de film The Thin Red Line

  • Zeer vermakelijke comedy die naar mijn mening eigenlijk rond de kerst gekeken moet worden.

    als reactie op de film Trading Places

  • [quote=double team fan] So please, see this movie. No "Bull", you will not be "board" by this action packed, [b]thinker[/b] of a film. Make a "fast-break" to the video store on the "double-double".[/quote] Nou, laat ik mijn hersenen eens pijnigen.....

    als reactie op de film Double Team

  • [quote=Marty Feldman]Schaamteloos onblote decolletees ?????? En Claudia heeft zeker miere tietjes !!!!!:B[/quote] :~

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • [quote=Judge]'K ben waarschijnlijk 1 van de 3 Nederlanders die die film nog nooit gezien heeft... :E[/quote] Ik ook. Wie is die derde dan? En ook vanavond ga ik niet kijken.

    als reactie op de film Titanic

  • [quote=MaxPower]Your wish is Veronica's command...[/quote] :)

    als reactie op de film Sliver

  • Beetje overgewaardeerd spektakelfilmpje naar mijn mening. Vrij basic plotje en lekkere platte karakters. Crowe had hier nooit de Oscar voor mogen krijgen maar dat was waarschijnlijk een goedmakertje voor zijn, overigens veel betere, rol in "The Insider" van een jaar daarvoor. Vermakelijk maar zeker niet de beste in zijn genre. Muziek maakt overigens veel goed.

    als reactie op de film Gladiator

  • [quote=leonardus] Kan je misschien uitleggen wat je dan middelmatig vind aan deze film? Ik vind dat je het woord cliche misschien beter kan gebruiken voor de Scream delen. dat is pas cliche, een meisje dat hard wegloopt van de moordenaar en dan valt, begrijp je. Dus misschien kan je ook een paar voorbeelden geven over wat er dan cliche is in Braveheart, dan begrijp ik jou ook weer. Want ik snap deze reactie niet zo goed. Niet iedereen hoeft dit een geweldige film te vinden, maar ik vind het altijd wel leuk om te lezen waarom dat zo is.[/quote] stereotype karakters, belachelijke actiescenes, chliche drama momenten, geen enkele nuance, typische sidekicks, te langdradig, overacting Gibson. Dat de film historisch niet klopt stoort me dan niet eens zo erg maar dat Wallace als Highlander wordt neergezet om Mel maar lekker als een wildeman te keer te laten gaan vind ik jammer. Het enige echte interessante aan de film is het karakter van DeBruce. Maar dit wordt jammerlijk afgeraffeld. Al met al een amuserende film maar niet meer dan een 6.5 waard in mijn mening.

    als reactie op de film Braveheart

  • [quote=slimshadyGZ]Ik vindt braveheart een goede film. is gebaseerd op waargebeurde feiten!T+)[/quote] Met de nadruk op gebaseerd. Ik vind het maar een middelmatig cliche Mel Gibson actie vehikel. 6.5

    als reactie op de film Braveheart

  • [quote=hood]Het leukste stukje is met de 'stealth boat'. Hier leren we dat stealth gelijk is aan invisibility! Educatief en entertaining tegelijkertijd, dat zie je niet vaak.[/quote] Daarbij is de boot onzichtbaar. Maar de golven kun je gewoon zien..... }:

    als reactie op de film Street Fighter

  • Wow, we kunnen cgi-water en cgi-golven maken, kijk maar..... Oh ja, er zit ook nog een flinterdun verhaaltje bij........ :O

    als reactie op de film The Perfect Storm

  • [quote=Ramsedy]Helaas gaat Gwyneth Paltrow stoppen met acteren! "In een vraaggesprek met het tijdschrift Interview zegt ze dinsdag dat ze op dat vlak alles wel heeft gedaan wat ze wilde. Ooit wilde ze beroepskok worden, en dat gaat ze nu misschien wel echt doen."[/quote] HALLELUJAH!!!!!!!

    als reactie op de film Shakespeare in Love

  • Om Lebbis maar te quoten: buttfilmbuttfilmbuttfilmbuttfilmbuttfilm

    als reactie op de film Armageddon

  • [quote=FuzzyWuzzy]Zo wordt het merk Lonsdale ook meteen gelinkt naar rascisten wat ten onrecht is. Lonsdale is gewoon een bokskleding merk. Dat de rascistische jongere alleen die merk dragen waardoor mensen denken dat iedereen die Lonsdale draagt meteen rascistisch is, is diep triest... Snap ook niet echt waarom ze dat merk hebben gekozen. Lonsdale werd namelijk ook gedragen door Cassius Clay ook wel bekend als Mohammed Ali. (Echte skinheads zijn niet rascistisch)[/quote] Volgens mij is het als de jas er overheen hebben hangen je dan ipv "Lonsdale" nog maar "nsda" zit staan wat dan weer lijkt op nsdap

    als reactie op de film American History X

  • Zeer vermakelijk film.

    als reactie op de film Kanzo sensei

  • "Stoere politieman negeert bevelen en gaat zijn eigen weg." zucht. De Lemming in actie

    als reactie op de film Exit Wounds

  • [quote=Meninho]Vraag: waarom is dit niet de film van de dag? Beste avonturen film ooit, en vele malen beter dan het schromelijk overschatte Traffic....[/quote] Hier ben ik het eigenlijk wel mee eens. Ben benieuwd wat de redenen zijn om traffic als film van de dag te nemen.

    als reactie op de film Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

  • "throw me the whip" "throw me the idol, then i'll throw you the whip"

    als reactie op de film Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

  • Phil : Ned Ryerson? Ned : BING. Phil : Bing. ABSOLUUT MEESTERWERK

    als reactie op de film Groundhog Day

  • Hoe toepasselijk: op de frontpage staat een foto van Arnold (Runninf Man) bij Cast Away

    als reactie op de film Cast Away