JafJoe Avatar

JafJoe

reacties

  • Deze Finse (!) film is in Nederland opgenomen. Lokaties: FBI opleidingscentrum = Haagse Hogeschool, Landingsgebied op het eiland = strand van Noordwijk, het gebouw op het eiland = radio Kootwijk. Let ook op de cameo/bijrol van Antonie Kamerling in de bar. Geen hoogvlieger, deze film.

    als reactie op de film Mindhunters

  • [quote=IMDB]Originally entitled "My Posse Don't Do Homework", the name of the book from which this true story was taken. [/quote] Dit waargebeurde verhaal is gebasseerd op een boek?

    als reactie op de film Dangerous Minds

  • @Drasko: dijkstra1990 heeft eerder bij een andere film al aangegeven niet van SF te houden. Desondanks heeft hij/zij de masochistische behoefte om film uit dit genre tóch te bekijken om vervolgens de film af te branden. Een onderbouwde mening over een film stel ik altijd op prijs, afzeiken om het afzeiken is een verworven recht. Iemand wijzen op zijn ziekelijk gedrag is daarentegen een sociale plicht.

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis

  • Verplichte kost voor Star Trek fans, maar zeker niet de beste ST-film. Als je al niet van Star Trek houdt moet je deze film gewoon negeren. Als je desondanks de behoefte hebt om je gal te spuien, dan ben je weer vergeten je medicijnen in te nemen.

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis

  • [quote=Jedimaster]7 boeken, misschien l[b]ij[/b]dt dat wel tot 7 films, maar dat is maar een wilde gok. O+[/quote] :E

    als reactie op de film Harry Potter and the Goblet of Fire

  • Niet kijken als je van paling of paarden houdt. :r

    als reactie op de film Die Blechtrommel

  • Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal! Ik kan me herinneren dat het in het nieuws (tt192) was en ze het zouden verfilmen. Ondanks de top-cast en het leuke gegeven viel het resultaat mij toch tegen. [rating 3]

    als reactie op de film I Love You to Death

  • [filmquote]Comes a time when you have to abandon principles and do what's right.[/filmquote]T+)

    als reactie op de film Southern Comfort

  • Spannend tot het einde! [rating 4] Sterk verhaal, goede acteurs maar geen actiefilm.

    als reactie op de film Albino Alligator

  • [quote=Peter]hmm, jammer dat http://www.weht.net geen info over deze rondborstige dame heeft...[/quote]Gelukkig hebben we [url=http://www.imdb.com/name/nm0758090/bio]IMDB[/url] en de foto's nog.

    als reactie op de film Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever

  • [quote=skullsplitter]Communisme in essentie werkt wel, echter laat Orwell zien dat de [b]mens[/b] hierin de zwakke schakel is[/quote]Óf varken ;)

    als reactie op de film Animal Farm

  • 18 0ktober 2003: [quote=yamAUchi]sigh, vond de film al zo kort overkomen, maar als je als 2e deel het 3e deel uitzend, dan klopt dat ook, verder natuurlijk wat personages opeens erbij/weg .. en dan als 3e het 3e deel uitzenden .. toch 66% goed uitgezonden ![/quote] 15 november 2003: [quote=Pieternel]Begin van de film stond volgens de belgen eerst gepland om: 22.50 u (en dus niet 23.50!). Uitzending is nu om 23.35 u gestart. Maar, de tijden van Fotv geheel vertrouwend heb ik de video dus pas v.a. 23.50 laten tapen. Staat 'ie er weer niet helemaal op :([/quote] 2 oktober 2004 : Als TV1 het nu weer verziekt, kunnen we dan officieel spreken van [b]The Curse of the Shadow of the Vampire[/b]?

    als reactie op de film Shadow of the Vampire

  • Dit is dus geen vervolg op Bottom: Rik Mayall heet hier Richard Twat i.p.v. Richard Richard en Adrian Edmondson is nu Eddie Elizabeth Ndingombaba i.p.v. Edward Hitler. Het had iets met de rechten te maken, geloof ik.

    als reactie op de film Guest House Paradiso

  • Er is volgens mij maar één shot waar de Blair Witch zichtbaar op is en die staat [url=http://www.worth1000.com/view.asp?image=51049] hier.[/url]

    als reactie op de film The Blair Witch Project

  • Ik heb deze film ontelbare keren gezien maar ik heb NOOIT R2D2 en C3PO kunnen ontdekken in de hiërogliefen. Toch schijnen ze er écht te staan! Kan iemand mij DUIDELIJKE aanwijzingen geven waar ik moet kijken?

    als reactie op de film Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

  • [quote=Marty Feldman]Ooit nog wat van haar vernomen 8-)[/quote]Ze heeft me al een tijdje niet meer gebeld, als je dat bedoelt :}, maar ik heb haar nog geregeld op TV gezien, o.a. in Reasonable Doubts met o.a. Mark Harmon. En ik kijk uit naar haar nieuwste, [url=http://us.imdb.com/title/tt0399877]What the #$*! Do We Know!?[/url], dat onderwerp spreekt mij wel aan!

    als reactie op de film Children of a Lesser God

  • Zou uit deze film kunnen komen: [filmquote]Remember : FIRST pillage THEN burn[/filmquote]

    als reactie op de film Erik the Viking

  • [quote=hermit elephant]Over typecasting gesproken: Marlee Matlin speelde later nog in o.a. Bridge to Silence, Hear No Evil en Dead Silence...[/quote]Misschien heeft dat iets te maken met het feit dat ze écht doof is en daardoor een wat andere uitspraak heeft. Ik vind juist dat zij desondanks een veelzijdige carrière heeft. Zij wordt óók gecast voor rollen die níet geschreven zijn met een dove hoofdpersoon in gedachten, maar waar zij een eigen invulling aan geeft. Goed, zij zal nooit een rapper spelen... (Maar dat zal ik ook niet ;))

    als reactie op de film Children of a Lesser God

  • [quote=johannes]Ik denk niet dat er enige profetische uitleg aan te geven is ,ieder jaar komen verschillende produkten als dit uit de fabriek rollen.....:N[/quote][quote=JafJoe]Nee, dan de profetieën van Johannes![/quote][quote=mitchman]Leg uit.[/quote]Een verwijzing naar de Bijbel, het Nieuwe Testament, de Openbaringen van Johannes. Deze voorspellingen zijn zó vaag dat mensen om de haverklap denken dat het einde der tijden nabij is. edit : genest quoten lukt niet?

    als reactie op de film The President's Man: A Line in the Sand

  • De beste film uit de Star Trek reeks. Jammer dat de Borg Queen in de Battle Of SF Bad Guys werd uitgeschakeld door dat sprookjesfiguur Darth Vader. Sommige mensen weten gewoon niet wat science-fiction is en hebben meer feeling met het boven-natuurlijke.

    als reactie op de film Star Trek: First Contact

  • [quote=KijkDoos]als je dat zo graag wil zien, kijk het origineel dan..[/quote]Of: als je zonodig een filmpje wilt maken met stunts & grappen van Jackie Chan kies dan een andere titel. Dit is gewoon volksverlakkerij.

    als reactie op de film Around the World in 80 Days

  • [quote=johannes]Ik denk niet dat er enige profetische uitleg aan te geven is ,ieder jaar komen verschillende produkten als dit uit de fabriek rollen.....:N[/quote]Nee, dan de profetieën van Johannes! :X

    als reactie op de film The President's Man: A Line in the Sand

  • [quote=jacq]Ik vind het een prachtfilm.[/quote]Heb je dat ook in je cijfer tot uiting gebracht? Voordat ik mijn 8 gaf was het FT-cijfer namelijk 3,5 met 3 stemmen (cultuurbarbaren). En inderdaad, een prachtige film. Marlee Matlin (Sara) won hiervoor op haar 21e een Oscar voor Beste Actrice In Een Hoofdrol en was (is?) daarmee de jongste.

    als reactie op de film Children of a Lesser God

  • [quote=einstein]Ik ben niet zo'n Osho-fan, vind het maar een rare snuiter. Hij vergelijkt zich zelf regelmatig met Mozes, Jezus en Mohammed. gelukkig is ie dood, je weet nooit met wat voor vage uitspraken zo'n reli-revolutionair z'n volgelingen het verkeerde pad op stuurt..[/quote]Alleen blij dat Osho dood is, of geldt dat ook voor de andere drie ;). Jouw omschrijving van reli-revolutionair gaat natuurlijk ook voor de anderen op. Het verschil is natuurlijk dat hij, net als jouw held Nietszche, stelt dat God dood is. Ik persoonlijk heb niks tegen allevijf. Het zijn de zogenaamde volgelingen die uitspraken en meningen toewijzen aan hun leermeester waar ik moeite mee heb. Zoals ene A.Hitler die een compleet andere uitleg aan het begrip Übermensch gaf. Die overigens net als The Emperor de Übermensch (Jedi) tégen het volk gebruikte. (om het maar weer on-topic te krijgen)

    als reactie op de film Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

  • [quote=einstein]ow sorry, je hebt gelijk; Laat ik het er dan op houden dat ik me hier voel als Nietzsche tussen de Vrienden van Osho[/quote] En? Is dat een warm gevoel? En wat vind je dan van het boek "God is dead, now Zen is the only living truth" waarin Osho verder gaat waar Nietzsche ophield? [url=http://www.oshoworld.com/onlinemag/june2004/htm/in_romance.asp]zie hier[/url]

    als reactie op de film Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

  • [quote=Bolo]Een cameo van de Oostenrijkse Eik... hier moet ik dus wel naartoe! :Y[/quote] Zou je het wel doen, Bolo? Misschien ben je wel in één klap alle respect voor The Governator kwijt... Ik heb The Making Of gezien en deze film heeft dus niets van de sfeer en spanning van het oorspronkelijke boek overgenomen en het verhaal is dusdanig verziekt dat als Jules Verne nog zou leven hij zich zou omdraaien in zijn graf. Steve Coogan is voor de literatuur wat Helmut Lotti is voor de muziek.

    als reactie op de film Around the World in 80 Days

  • [quote=Wajz]Alles beter dan deze goedkope troep.[/quote]Nee hoor, deze film staat op nr 32 van de IMDB-Bottom-100 dus zijn er 31 nóg slechtere films! Bijvoorbeeld nummer 30: Hercules in New York ;)

    als reactie op de film 2001: A Space Travesty

  • Bijna heel Nederland keek toen dit voor het eerst werd uitgezonden en de afleveringen werden de volgende dag besproken. Maar ja, dat was vroegâh. Heineken had een paginagrote advertentie in de krant: een schotel van de aliens met daaronder de tekst: [b]Gelukkig komen ze alleen maar voor het water.[/b]

    als reactie op de film V

  • Echt een onwaarschijnlijke pech! [spoiler]Straaljagers met afterburners door het beeld, stortregens die van een woestijn een modderpoel maken, een hoofdrolspeler die zijn rol door ziekte niet aankan.[/spoiler] The Adventures of Baron Munchausen kampte met tegenslag maar bij deze is het zo erg dat de hele film het niet redt.

    als reactie op de film Lost in La Mancha

  • Let ook even op Monica Belucci als bruid van Dracula :W. Opmerkelijk: als zij in de rol van Persephone in Matrix Reloaded de boef neerknalt is op de achtergrond "The Brides Of Dracula" op TV. En terwijl ze in Bram Stoker's Dracula bij Keanu Reeves onder de lakens kruipt neemt ze in Matrix Reloaded genoegen met een kus.

    als reactie op de film Dracula

  • [quote=Marty Feldman]Ik moet zeker stront in m'n ogen hebben[/quote]Die oogafwijking van jou is toch je handelsmerk, Marty, jij ouwe kameleon? O+

    als reactie op de film The Assignment

  • Leuk! (Effe uit m'n hoofd: ) -Knock! Knock! -Who is there? -Jack -Jack who? en dan die "presentatie" die toen (1986) op een Univac 1100-series mainframe m.i. onmogelijk was. In de aftiteling werd mijn vermoeden bevestigd. Hoezo, een nerd?

    als reactie op de film Jumpin' Jack Flash

  • [quote=einstein]gelukkig is idols erop als alternatief.[/quote] En dat noemt zich einstein... :N

    als reactie op de film The Godfather

  • Heeeeeel lang geleden dat ik de TV-serie heb gezien. Met de inpector Blakey (bijgenaamd Hitler dacht ik) en de foeilelijke zus Olive. Het moment dat me is bijgebleven is dat Olive vertelde dat ze in verwachting was en Stan (haar broer) zijn zwager verbaasd aankijkt waarop deze zegt: "Well, I was drunk that night.(o.i.d)". Dit soort humor kun je dus verwachten. opnemen

    als reactie op de film Mutiny on the Buses

  • Ook bij The Untouchables staat aan het eind van de aftiteling dat het een verzinsel is met fictieve personen bij wie elke overeenkomst met bestaande personen, dood of levend, berust op louter toeval.:? Het is Yorin, dus ze zullen het niet laten zien.

    als reactie op de film The Untouchables