JafJoe Avatar

JafJoe

Laatste reviews

Immortel(2004)

"...Het "stuk ijslandschap" in Central Park, oftewel de Intrusion is de toegangspoort tot de plaats waar John & Jill vandaan komen. Omdat Horus op zoek is..."

Immortel(2004)

"...Waarom deze titel en niet óf óf ? Jac. Goderie was er niet over te spreken vanwege het ontbreken van diepgang in de personages en verhaal maar..."

Brazil(1985)

"...Briljante film waar toch wat mensen blijkbaar problemen mee hebben om het te volgen. Volgens mij omdat: a) het zich afspeelt in een..."

Don't Look Now(1973)

"...1973, toen ging men enthousiast met de billen bloot, dat was toen zo ongeveer verplicht in een film voor volwassenen. Maar laat dat alsjeblieft niet..."

Laatste reacties

"...Op http://movies.clevver.com/thexfiles2/photos/63726/the-xfiles-2-production-photos.php zijn ze wat duidelijker te zien: [img]http://movies.clevver.com/fullphoto/63726/500/950/the-xfiles-2-production-photos-2.jpg[/img]..."
X-Files 2 teaser trailer
"...Peter, bedankt voor de jaren FilmOpTV/FilmTotaal die je mogelijk hebt gemaakt. We konden altijd op je rekenen, je was onze eigen Bicycle Repair Men. Moge Gods zegen ook op je nieuwe werkzaamheden rusten. ;)..."
Peter verlaat FilmTotaal
"...[quote=Feoreunn]Tegenwoordig willen ze toch achter elke film een '2'-tje zetten? Als ze al praten over Gladiator 2... Dan mogen de goden ons bijstaan :P Was het verhaal van I, Robot niet afgerond? Robots blij, mensen blij, iedereen blij. En als er ee......"
I, Robot vervolg in de maak
"...[quote=BadBlood]Ja hoor, maak de fout stomweg nog maar eens, en dat terwijl het net al netjes werd uitgelegd door collega Skullsplitter :B[/quote]Skullsplitter heeft ongelijk :B Hij/zij gaat er van uit dat Harvey Dent een dissociatieve identiteits......"
Dark Knight castingnieuws
"...[quote=Thiver]Jamie Foxx en Edward Norton worden genoemd voor dezelfde rol...? :}[/quote]'tuurlijk: de beste manier om een schizofreen neer te zetten! ;)..."
Dark Knight castingnieuws

laatste ratings

watchlist

JafJoe heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.