JafJoe Avatar

JafJoe

Laatste reviews

Immortel(2004)

"...Het "stuk ijslandschap" in Central Park, oftewel de Intrusion is de toegangspoort tot de plaats waar John & Jill vandaan komen. Omdat Horus op zoek is..."

Immortel(2004)

"...Waarom deze titel en niet óf óf ? Jac. Goderie was er niet over te spreken vanwege het ontbreken van diepgang in de personages en verhaal maar..."

Brazil(1985)

"...Briljante film waar toch wat mensen blijkbaar problemen mee hebben om het te volgen. Volgens mij omdat: a) het zich afspeelt in een..."

Don't Look Now(1973)

"...1973, toen ging men enthousiast met de billen bloot, dat was toen zo ongeveer verplicht in een film voor volwassenen. Maar laat dat alsjeblieft niet..."

Laatste reacties

"...Deze Finse (!) film is in Nederland opgenomen. Lokaties: FBI opleidingscentrum = Haagse Hogeschool, Landingsgebied op het eiland = strand van Noordwijk, het gebouw op het eiland = radio Kootwijk. Let ook op de cameo/bijrol van Antonie Kamerling in de......"
Mindhunters
"...[quote=IMDB]Originally entitled "My Posse Don't Do Homework", the name of the book from which this true story was taken. [/quote] Dit waargebeurde verhaal is gebasseerd op een boek?..."
Dangerous Minds
"...@Drasko: dijkstra1990 heeft eerder bij een andere film al aangegeven niet van SF te houden. Desondanks heeft hij/zij de masochistische behoefte om film uit dit genre tóch te bekijken om vervolgens de film af te branden. Een onderbouwde mening over ee......"
Star Trek: Nemesis
"...Verplichte kost voor Star Trek fans, maar zeker niet de beste ST-film. Als je al niet van Star Trek houdt moet je deze film gewoon negeren. Als je desondanks de behoefte hebt om je gal te spuien, dan ben je weer vergeten je medicijnen in te nemen...."
Star Trek: Nemesis
"...[quote=Jedimaster]7 boeken, misschien l[b]ij[/b]dt dat wel tot 7 films, maar dat is maar een wilde gok. O+[/quote] :E..."
Harry Potter and the Goblet of Fire

laatste ratings

watchlist

JafJoe heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.