RedDevil085 Avatar

RedDevil085

Laatste reviews

Jarhead(2005)

"...Ik heb deze film een paar weken geleden gezien en vond hem "mwah". In eerste instantie had ik er een best goed gevoel over... Dat trainingskamp &..."

It's All Gone Pete Tong(2004)

"...Best aardige film... Ik vond dat Paul Kaye een beetje "over the top" was in zijn rol als Frankie Wilde, maja met al die cocaine die Frankie in de film..."

Laatste reacties

"...[quote=timdekw]Alleen al omdat "Blondie" bruin haar heeft is de film wat mij betreft al een meesterwerk :P [/quote] :) Vond ik ook al komisch... Had al wat van deze film gehoord, maar had niet gedacht dat het zoiets zou worden... velly nice........."
De mooie meisjes uit Sucker Punch
"...[quote=Ereptile]Dit lijkt me echt een film om naar uit te kijken :) Ik heb de novels niet gelezen, maar het idee klinkt wel tof! Weet iemand trouwens waar die "Zombie Survival Guide" te koop is?[/quote] Heb de mijne (net zoals World War Z) gewoon......"
Brad Pitt in World War Z
"...Wat een bull-crap... Het is echt triest dat een nederlandsche klassieker op een dergelijke manier verkracht word, zodat ze "de jeugd" naar die bagger kunnen lokken... Bah, bah, bah.... Ik vond nou juist de volwassen toon en themas in oa Uit het le......"
Trailer Dik Trom
"...[quote=skullsplitter]Color of Magic, The Hogfather en Going Postal zijn best te pruimen anders :)[/quote] Color of magic vond ik ook heel erg goed verfilmd. Natuurlijk is het nooit zo goed als je eigen fantasie als je het boek leest, maar dit kwam......"
Disney maakt animatiefilm over Discworld
"...Bueno, vond die laatste x-files film niet ECHT slecht... hij had sfeer en natuurlijk was het weer leuk om Mulder & Scully weer te zien, maar het verhaal... Zo jammer, ik begrijp wel waarom, maar van mij mag het toch wat *tu-du-du-du-du-du* spookier ;......"
X-Files 3 op weg

laatste ratings

6,6
Human Traffic (1999)
Human Traffic (1999)
7,1
Wag the Dog (1997)
Wag the Dog (1997)
6,2
Mystic Pizza (1988)
Mystic Pizza (1988)
6,4
Freaky Friday (2003)
Freaky Friday (2003)

watchlist

RedDevil085 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.