RedDevil085 Avatar

RedDevil085

Laatste reviews

Jarhead(2005)

"...Ik heb deze film een paar weken geleden gezien en vond hem "mwah". In eerste instantie had ik er een best goed gevoel over... Dat trainingskamp &..."

It's All Gone Pete Tong(2004)

"...Best aardige film... Ik vond dat Paul Kaye een beetje "over the top" was in zijn rol als Frankie Wilde, maja met al die cocaine die Frankie in de film..."

Laatste reacties

"...Naar mijn mening een van de betere politische satire (nog beter dan bijv. primary colors). Fantastische rol van de Niro en het hele gebeuren blijft geloofwaardig. Verdiend imho een dikke 8...."
Wag the Dog
"...Vond het een heel goede film en daarom ook verrassend dat NED 2 deze zo vroeg (13:50-15:10) op de dag laat zien. Ik zou zeggen dat deze later op de avond zeker een veelvoud aan kijkers zou trekken en weten te interesseren...."
Me and You and Everyone We Know
"...[quote=Woep]Waarom heet deze nou weer Evil Woman in de tv gids? :?[/quote] Volgens IMDB: Also Known As: Evil Woman (Australia) (Europe: English title) (Philippines: English title) (UK) (USA) (working title) Is dus een alternatieve film-titel......"
Saving Silverman
"...Deze film is echt TE slecht. Heb hem 2 keer proberen te kijken (heb hem op DVD) maar ik krijg het niet voor elkaar om door de hele film heen te zitten. Hier is trouwens ook nog een deel 2 van, die wat beter te verteren is dan deze uberslechte meuk......"
National Lampoon Presents Dorm Daze
"...[quote=lothryn]is er ooit een goede haaienfilm geweest dan?[/quote] Geen idee, er was er ooit wel een... uhmmm... Oh ja... :-S Jaws?:-S O+..."
Spring Break Shark Attack

laatste ratings

6,7
Human Traffic (1999)
Human Traffic (1999)
7,1
Wag the Dog (1997)
Wag the Dog (1997)
6,2
Mystic Pizza (1988)
Mystic Pizza (1988)
6,4
Freaky Friday (2003)
Freaky Friday (2003)

watchlist

RedDevil085 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.