sephiroth1986 Avatar

sephiroth1986

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Aha! Helemaal into films waar je de ballen van snapt:P Vandaar dat die film 13 monkeys heet ipv twelve monkeys. Maargoed even zonder..."

Harry Potter and the Goblet of Fire(2005)

"...Wat nou, ze is nog bezig om BOEKEN te schrijven over harry potter. Als ik me niet vergis komt er nu nog maar 1 boek uit over deze knul.....laat je dus..."

Requiem for a Dream(2000)

"...Drama / Misdaad / Horror haha hilarisch, hier is toch niks horror aan. Ik kan in ieder geval zeggen dat de film een indruk bij me achter heeft..."

Laatste reacties

"...Ben het eigenlijk wel met de stuntmensen eens????????..."
Stuntmannen en -vrouwen willen meer erkenning en overwegen protestactie
"...Ik hoop dat filmmakers van plan blijven om goede films te maken, ipv op deze manier zoveel mogelijk geld binnen te harken. Alleen al om die reden hoop ik dat Once upon a time in Hollywood alle records gaat verbreken. Ik heb de film natuurlijk nog n......"
'Avatar' wil box office record 'Avengers: Endgame' terug!
"...Ik hoop het niet eigenlijk. Het probleem met klonen en bijvoorbeeld tijdreizen is dat op een gegeven moment de spanning er wel vanaf is als de regisseur op safe gaat spelen binnen deze mogelijkheden. Voorbeeld 1: Je ziet James Bond op het eind van......"
Bizar gerucht rond 'Bond 25': klonen?
"...Oh man, ik ben die hele hype rondom huidskleur/discriminatie, gelijke rechten voor vrouwen, homo/bi/transgender seksualiteit een beetje zat. Waarom moet het overal zo van de daken geschreeuwd worden? Ik heb geen moeite met bovenstaande zaken en ied......"
Officieel: Valkyrie eerste LHBTI-heldin in MCU!
"...Kippenvel, van mijn dikke teen tot mijn voorhoofd...."
Episch Iron Man-shot uit 'Avengers: Endgame' van achter de schermen

laatste ratings

6,2
The Outsiders (1983)
The Outsiders (1983)
5,7
Monster Man (2003)
Monster Man (2003)

watchlist

sephiroth1986 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.