sephiroth1986 Avatar

sephiroth1986

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Aha! Helemaal into films waar je de ballen van snapt:P Vandaar dat die film 13 monkeys heet ipv twelve monkeys. Maargoed even zonder..."

Harry Potter and the Goblet of Fire(2005)

"...Wat nou, ze is nog bezig om BOEKEN te schrijven over harry potter. Als ik me niet vergis komt er nu nog maar 1 boek uit over deze knul.....laat je dus..."

Requiem for a Dream(2000)

"...Drama / Misdaad / Horror haha hilarisch, hier is toch niks horror aan. Ik kan in ieder geval zeggen dat de film een indruk bij me achter heeft..."

Laatste reacties

"...Appels of peren?..."
POLL: Rocky of Rambo?
"...Appels of peren?..."
POLL: Rocky of Rambo?
"...Voel me echt een zuurpruim, maar geen enkele trailer die hier gepost werd vind ik goed. Allemaal overschreeuwerig met overmatig CGI gebruik. Jammer!..."
Magische nieuwe trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'
"...Cliche trailer van een uiteindelijk matige film (voorspelling). De reden waarom dit een ‘succes’ zal worden is omdat het meeste publiek de film wil zien vanwege Millie Bobbie Brown en Charles Dance op het einde. ..."
Spectaculaire eerste trailer 'Godzilla: King of Monsters'
"...Dit maakt het officieel....DC is voor mij afgeschreven. Zowel de trailer voor Aquaman als deze waren voor mij vreselijk om uit te kijken. Wat een luidruchtigheid, geschreeuw en flauwe humor zeg...."
SHAZAM! Eerste trailer van de DC-film nu al te zien

laatste ratings

6,2
The Outsiders (1983)
The Outsiders (1983)
5,7
Monster Man (2003)
Monster Man (2003)

watchlist

sephiroth1986 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.