sephiroth1986 Avatar

sephiroth1986

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Aha! Helemaal into films waar je de ballen van snapt:P Vandaar dat die film 13 monkeys heet ipv twelve monkeys. Maargoed even zonder..."

Harry Potter and the Goblet of Fire(2005)

"...Wat nou, ze is nog bezig om BOEKEN te schrijven over harry potter. Als ik me niet vergis komt er nu nog maar 1 boek uit over deze knul.....laat je dus..."

Requiem for a Dream(2000)

"...Drama / Misdaad / Horror haha hilarisch, hier is toch niks horror aan. Ik kan in ieder geval zeggen dat de film een indruk bij me achter heeft..."

Laatste reacties

"...Ik denk dat Jesse zich zeer aangesproken zal voelen, aangezien haar reactie op de film van 2003 is:D Maargoed, het IS piraterij;) Wat jij wil!..."
Blue Crush
"...Ik vind de film niet overschat, en vind dat de film als een blok staat. Er wordt sterk in geacteerd, en de muziek is erg krachtig in de film en het verhaal spreekt mij ook aan!!! Dat er geweldadige scenes in zitten, en dat er inderdaad mensen zijn......"
American History X
"...Oh nee!!! had net zin in deze film, komt voetbal erop:S Dat flikt de tv vaker. Kan hier niet zo goed tegen. Verdorie..."
Down Periscope
"...[quote=Lumière]Nee, dat niet eens. Man on the Moon en Eternal Sunshine zijn verreweg zijn beste rollen en zijn beste films.[/quote] Vergeet the Truman show hier niet...ook een meesterlijke film van Jim..."
Magnolia
"...[quote=BunnyHunter] Natuurlijk niet geschikt voor mensen die aleen maar serieus naar een film kunnen kijken.[/quote] wat zit jij nou te zwammen! deze opmerking slaat nergens op. over de film gesproken. Ik vond hem slecht. En ik hou best van `......"
Bio-Dome

laatste ratings

6,3
The Outsiders (1983)
The Outsiders (1983)
5,7
Monster Man (2003)
Monster Man (2003)

watchlist

sephiroth1986 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.