sephiroth1986 Avatar

sephiroth1986

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Aha! Helemaal into films waar je de ballen van snapt:P Vandaar dat die film 13 monkeys heet ipv twelve monkeys. Maargoed even zonder..."

Harry Potter and the Goblet of Fire(2005)

"...Wat nou, ze is nog bezig om BOEKEN te schrijven over harry potter. Als ik me niet vergis komt er nu nog maar 1 boek uit over deze knul.....laat je dus..."

Requiem for a Dream(2000)

"...Drama / Misdaad / Horror haha hilarisch, hier is toch niks horror aan. Ik kan in ieder geval zeggen dat de film een indruk bij me achter heeft..."

Laatste reacties

"...Concept is goed, ziet er ansich ook prima uit...maar die hoofdrolspelers, wat een ongeïnspireerde bagger is dat zeg. Vooral die Lucy Hale en Maggie Q......"
Eerste trailer horrorremake van de serie 'Fantasy Island'!
"...Dit vind ik altijd zo’n vervelende berichten. Als je me van tevoren vertelt dat er een paar verrassende twists zitten, dan ga ik daar dus de hele film vanuit en is de twist vaak niet meer verrassend omdat ik het al aan zie komen. ..."
'Bond 25' rondt verhaal 'Skyfall' en 'Spectre' af
"...Wat een arrogantie...Endgame mag nog niet eens de teennagels kussen van Infinity War die als film meer impact heeft gehad. Als ze de Oscar winnen voor beste film, dan ben ik echt verbaasd. Eigenlijk ben ik al verbaasd als ze überhaupt genomineerd wor......"
Disney wil de belangrijkste Oscar met 'Avengers: Endgame' gaan pakken
"...Ze zullen nog wel een scene als after credit doen in een nieuwe Marvelfilm waarin Spiderman in zijn pak het multiverse ingezogen wordt en zo van het Marvel universum verdwijnt. Mochten de rechten ooit weer terugkomen bij Marvel, dan kunnen ze die ver......"
'Avengers: Endgame'-regisseur: ''Sony maakt tragische fout met Spider-Man''
"...Komt toch eindelijk het 10e deel fast10your seatbelts waar zo lang over gespeculeerd is. Vrees alleen dat ik ook deze niet ga kijken. ..."
Daniel Radcliffe (Harry Potter) toegevoegd aan 'Fast & Furious'-franchise?

laatste ratings

6,2
The Outsiders (1983)
The Outsiders (1983)
5,7
Monster Man (2003)
Monster Man (2003)

watchlist

sephiroth1986 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.