hoihoi Avatar

hoihoi

Laatste reviews

Fargo(1996)

"...Het is alweer enige tijd geleden dat ik deze gezien heb. Maar ik herinner me de film alsof het met een soort schijnbare eenvoud door de scenes heen..."

Mulholland Dr.(2001)

"...Eerder heb ik al eens op dit forum gereageerd. Daarin deed ik een poging een uitleg te geven. De film is echter vanuit verschillende invalshoeken te..."

The Devil's Own(1997)

"...Quote.... Een tweetal mensen die het waarschijnlijk goed kunnen weten (iemand die in Ierland gewoont heeft en een half-Ier) beweren dat zijn accent..."

Soldaat van Oranje(1977)

"...Toen ik ooit eens een Amerikaan tegenkwam, vertelde hij dat hij twee slechts zaken kende van Nederland. Radar love van de Golden Earing en de film..."

Laatste reacties

"...[quote=spacey]Hostel is niet van Quentin Tarantino, maar van Eli Roth.[/quote] Je hebt gelijk! Quentin Tarantino was daar executive producer...."
Kill Bill: Vol. 1
"...[quote=spacey]Schokkend? Waar was het schokkend dan?[/quote] Schokkend, ach ja, laast 'Hostel II' ook van Quentin Tarantino gezien. Dat was best schokkend. Die heeft iets vergelijkbaars met zijn film 'Resevoir dogs'. Deze film Kill Bill 1 en 2......"
Kill Bill: Vol. 1
"...Het wordt hiervoor een paar keer vergeleken met Four weddings en Notting Hill. Die beide vond ik helemaal niks. Maar laten we deze toch nog maar proberen...."
Love Actually
"...[rating 2.5][/quote]..."
The Devil's Own
"...[quote=fruitina]BRAD PITT speelt erin dat is voor mij reden genoeg om m te kijken!!!!!!!![/quote] Ja, maar Harrison Ford is zo'n slappe dweil. De film is verder wel aardig maar meer ook niet...."
The Devil's Own

laatste ratings

hoihoi heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

hoihoi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.