BertjeDH Avatar

BertjeDH

Laatste reviews

The Discovery of Heaven(2001)

"...Het boek is van zeer hoog niveau, heb het met plezier al een aantal keer gelezen. Helaas haalt deze film dat bij lange na niet. Als dat wel zo was..."

Spider-Man 2(2004)

"...Ik heb hem zaterdag gezien....wat een baggerfilm zeg! Het hoort een actiefilm te zijn, maar het ging alleen maar over de liefdesperikelen tussen MJ en..."

Laatste reacties

"...Fuckin funny! Maar het wordt toch "eternal sunshine". Vind ik ook een erg goede film...."
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
"...Steve Carell is ook veel grappiger naar mijn mening. Iemand de 40 year old vergin gezien?..."
Posters Evan Almighty
"...Best wel een vermakelijke film, lijkt me geweldig om een keer met dat vliegtuig mee te gaan. De rol van Snoop is tof vraag me alleen af waarom Arielle Kebbel:W, die de dochter van Tom Arnold speelt niet bij de cast staat?..."
Soul Plane
"...Waarom zoveel kritiek op een film als deze? Beoordeel hem toch gewoon op hoe grappig hij is en niet op het feit dat een verhaal zo goed als ontbreekt, je verwacht niet anders bij de broertjes Wayens. Ik persoonlijk heb in een deuk gelegen en de h......"
Little Man
"...Heb deze een jaar of wat geleden moeten kijken op school. Toen was ik een jaar of 16 en nu 21, kijken of ie me nu wel kan boeien. Waarschijnlijk helpt het wel dat ik nu geen klas van 20 puberende tieners om me heen heb, incluis mezelf destijds ove......"
The Big Chill

laatste ratings

BertjeDH heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

BertjeDH heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.